SISTERWEAR: STYLE,  ABAYA’S, EN  ELEGANCE

SISTERWEAR: STYLE, ABAYA’S, EN ELEGANCE

Veel vrouwen kiezen ervoor om vanuit huis te werken en beginnen een webwinkel. Een webwinkel runnen klinkt erg simpel, maar ondernemen via internet vergt naar mijn inziens heel wat tijd en energie. Er zijn veel verschillende webwinkels te vinden en het aantal blijft nog steeds groeien. Tasnim Collections en Sisterwear zijn ook een van die webwinkels en richten zich op kleding voor de moslimvrouw.

tasnim

De succesvolle Tasnim Collections was zich bewust van haar talenten en heeft in 2014 haar creatieve ideeën omgezet in business in het mooie betoverende Marakesh. Als zelfstandig ondernemer wil je je altijd onderscheiden van anderen en nieuwe dingen op de markt zetten. Het is soms voor een moslimvrouw lastig om iets te vinden wat én mooi én bedekkend is. Tasnim Collections is daarom een kledinglijn begonnen met mooie elegante en comfortabele kleding voor moslimvrouwen.

1

BEAUTY.   ELEGANCE.   FAITH.

Sinds kort is Sisterwear een samenwerking aangegaan met Tasnim Collections, samen bundelen ze hun krachten zodat ook in Nederland de elegante abayas te koop zijn. Sisterwear zorgt ervoor dat al jouw bestellingen correct verlopen – want elke kledingstuk wordt op maat gemaakt. Sisterwear denkt met je mee, luistert naar je wensen en volgt je bestelling tot op de voet.

6

Ben je op zoek naar een nieuwe stijl, heb je een nieuwe abaya nodig of wil je gewoon een extra abaya erbij? Neem dan contact op met Sisterwear, zij zal je verder helpen met jouw bestelling. En wil je weten wat Sisterwear nog meer aanbiedt? Kijk dan even op haar persoonlijke pagina 

sisterwear

Getagd op:

Eén gedachte over “SISTERWEAR: STYLE, ABAYA’S, EN ELEGANCE

  1. Salaam aleykum zuster,
    Is de zuster van sister wear ook op een andere manier dan via Facebook te bereiken?

    Liefs, umm Amira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *