#INSTA-KIEKJES WEEK 10

#INSTA-KIEKJES WEEK 10

#insta-kiekjes week 10 alweer! Ik blijf het iedere week denk ik zeggen, wat gaat de tijd snel, ik besef het altijd pas als ik weer bezig met mijn #insta-kiekjes, dan schrik ik gewoon en denk ik huh?! zijn we week 10 alweer gepasseerd?? Tijd vliegt gewoon inderdaad, soms is het fijn en soms wil je gewoon dat de tijd even stil staat. 

1

We begonnen de week met de meest beruchte groentesoort: spruitjes. Ik vind spruitjes ontzettend lekker en baalde dat ik vorige keer in Nederland mijn zak spruitjes vergeten was, afgelopen zaterdag een bakje gekocht in Melilla. Ze worden in principe ook in Marokko verkocht maar het is altijd de vraag waar en wanneer je ze kunt vinden.

2

Never ending story…deze handige draagmand vond ik hier bij de Carrefour. Zo heb je meteen alle schoonmaakproducten bij de hand.

3

Even een zen moment inlasten met homemade gehaktbroodjes en uiteraard een lekkere theetje met melk!

4

Op de woensdagen ga ik meestal aan de slag met mijn dochters die een leuke DIY bedenken (gezien hebben), we hadden samen geurkaarsen gemaakt. Het is echt ontzettend makkelijk en leuk om te maken met je kinderen. Het gaat natuurlijk niet om de kaarsen, die kun je overal kopen. Een zelfgemaakte moeder-dochter/kind kaars is speciaal, naast dat je quality-time hebt met elkaar creëer je samen ook nog eens een mooi creatieve pronkstuk. Je kunt hier kijken voor de instructies en benodigdheden.

5

Olijven in alle soorten en kleuren op de markt!

6

Twee lekkere cakes gebakken voor in de avond, deze kartonnen bakvormen heb ik in Melilla gekocht, ze zijn ontzettend handig!

Dit was weer een glimp van mijn week. Schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

Eén gedachte over “#INSTA-KIEKJES WEEK 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *