ABOUT

door Happy Organized Home

Welkom op Happy Organized Home,

Happy staat voor Farah, mijn naam! In het Arabisch betekent mijn naam vreugde, blijdschap en alle synoniemen die onder dit woordje passen, Organized staat voor mijn “obsessie” om alles te willen ordenen en Home staat voor alles wat met het (gezins)leven te maken heeft en met name die van mij.

In een druk gezin is het runnen van een huishouden geen eenvoudige taak, daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe praktische ideeën die het huishouden wat leuker en makkelijker maken. Door het ontwikkelen van een routine en gebruik te maken van een planning ben ik minder tijd kwijt aan het huishouden en kan ik meer genieten van andere dingen, zoals van mijn grootste passie namelijk mijn avontuurlijke gezin.

Ik houd van afwisseling, je komt op Happy Organized Home niet alleen artikelen tegen over het huishouden maar ook artikelen die over opvoeding gaan, het dagelijkse leven, recepten, informatie over emigreren naar Marokko, leuke DIY en tussen de regels door zul je mij en mijn gezin ook beter leren kennen.

Met mijn blog wil ik niet alleen mijn lezers inspireren door mijn projecten en ideeën te delen, maar ook mezelf blijven uitdagen om nieuwe dingen te ontwikkelen en te ontdekken.

Wil je met jouw product of dienst samenwerken of wil je met mij in contact komen, dan kun je via het contactformulier een berichtje sturen.

Wil je mijn mediakit of adresgegevens opvragen? Stuur dan een e-mail naar info@happyorganizedhome.nl