EID: KOETJESREEP WIKKEL EN KAARTJES VOOR ACTION SNOEPZAKJES

EID: KOETJESREEP WIKKEL EN KAARTJES VOOR ACTION SNOEPZAKJES

Gisteren kreeg ik het verzoek van een lezeres of ik van dezelfde Happy Organized Home “eid slinger een koetjesreep wikkel en kaartjes voor de Action snoepzakjes kon maken. 

Met veel plezier heb ik deze koetjesreep wikkels en kaartjes voor de Action snoepzakjes gemaakt, je kunt ze downloaden en voor persoonlijk gebruik, gebruiken.

De afmeting van de koetjesreep wikkel is: (b) 88 mm x (h) 84 mm 

De breedte van de snoepzak-kaart is 13 cm

Nogmaals de link van de slinger en de kaartjes/stickers!

download

Getagd op:

9 gedachten over “EID: KOETJESREEP WIKKEL EN KAARTJES VOOR ACTION SNOEPZAKJES

 1. Salamo aleykom….

  Graag wil ik alvast voorbereidingen treffen voor Ramadan en Eid el fitr voor mn kinderen. Helaas lijkt het downloaden van de papieren hoesjes en zakjes niet meer te werken. Kun je mij svp vertellen hoe ik dit alsnog voor mekaar kan krijgen. Barakallahoe fiek.

 2. hoihoi, echt super leuk! nu ben ik al 3 dagen bezig om ze voor een henna te maken maar ik weet niet welke formaat ik moet aanhouden. Ik probeer die van jou als afbeelding te downloaden om hem ernaast te doen en te vergelijken maar dat lukt helaas niet. Zou je het mij kunnen vertellen. groetjess

 3. Heel leuk idee & heb ze meermaals gebruikt voor eid, maar ik zou ze ook graag zelf willen maken voor een hennafeest ivm budget.
  Kun je mij vertellen welk formaat ik moet aanhouden per koetjesreep? Of met welk programma ik dit bv het beste kan doen?
  Ben je dankbaar!

  1. Ik heb ze laatst voor iemand (gratis) gemaakt ook ivm hennafeest, kun je me via facebook contacteren? Dan zal ik kijken of ik ze voor je kan maken inshaa Allah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *