BLOGGERSDAG: ONTDEK 65 BLOGS EN MAAK (65 KEER) KANS OP MOOIE PRIJZEN!

BLOGGERSDAG: ONTDEK 65 BLOGS EN MAAK (65 KEER) KANS OP MOOIE PRIJZEN!

Vandaag is het dan zover, de bloggersdag bloghop is van start gegaan! We vinden het allemaal erg leuk om te schrijven en steken veel tijd in onze blogs. Bloggen wordt veel leuker als je ook echt lezers hebt, alleen is het zo dat die lezers jou natuurlijk wel moeten zien te vinden. Iets wat best lastig is, het is niet makkelijk om zomaar “ontdekt” te worden of om lezers te bereiken, daarom is een bloghop een leuke manier om nieuwe lezers kennis te laten maken met een blog!

HOE WERKT EEN BLOGHOP

Er zijn 65 leuke (mama)bloggers die met jou kennis willen maken en zichzelf willen voorstellen. Als het goed is ben je hier misschien via Marieke terechtgekomen (dank je wel Marieke voor het doorverwijzen). Ik verwijs je straks door naar een andere blogger namelijk naar de blog van Astrid, zij verwijst je weer door naar de volgende blogger en zo gaan we net zo lang door tot het rondje compleet is. Je kunt dus in 1 keer kennis maken met veel leuke bloggers! En dat niet alleen, tijdens deze bloghop maak je bij al deze bloggers kans op een leuke prijs, iedereen houdt namelijk een winactie – je maakt dus 65 keer kans op een leuk cadeau!

HAPPY ORGANIZED HOME

Het kan zijn dat je eerder al mijn blog ontdekt hebt en me misschien al kent. Ik wil me toch nog even opnieuw voorstellen en vertellen waar Happy Organized Home voor staat. Mijn naam is Farah, moeder van 3 geweldige pubers. Ik ben twee jaar geleden met mijn blog begonnen, Happy staat voor Farah, mijn naam! In het Arabisch betekent mijn naam vreugde, blijdschap en alle synoniemen die onder dit woordje passen, Organized staat voor mijn “obsessie” om alles te willen ordenen en Home staat voor alles wat met het (gezins)leven te maken heeft en in het bijzonder die van mij.

Persoonlijk vind ik het runnen van een huishouden geen eenvoudige taak, daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe praktische ideeën die het huishouden wat leuker en makkelijker maken. Door het ontwikkelen van een routine en gebruik te maken van een planning ben ik minder tijd kwijt aan het huishouden en kan ik meer genieten van andere leukere dingen, zoals genieten van mijn grootste passie namelijk mijn avontuurlijke gezin.
Je komt op Happy Organized Home niet alleen artikelen tegen die over het huishouden gaan maar ook artikelen over opvoeding, het dagelijkse leven, recepten, informatie over emigreren naar Marokko, leuke DIY’s en tussen de regels door leer je mij en mijn gezin ook beter kennen.

Met mijn blog wil ik niet alleen mijn lezers inspireren door mijn projecten en ideeën te delen, maar ook mezelf blijven uitdagen om nieuwe dingen te ontwikkelen en te ontdekken.

WINACTIE

Ik ben altijd een planfreak geweest en op mijn blog kun je een hoop lezen over plannen, het bijhouden van een to-do list en hoe je een gezinsmap kunt maken. Ik kwam deze geweldige mooie marble planner tegen en omdat het zo goed aansluit bij wie ik ben en waar ik voor sta, vond ik het een leuk idee om het bij deze winactie weg te geven.planner1

Deze mooie handige dikke planner, in a5 formaat, kun je voor een hele jaar of zelfs langer gebruiken.

planner

WINACTIE VOORWAARDEN

Ik wil Marieke nogmaals bedanken voor het doorsturen naar mijn pagina en zal je nu doorverwijzen naar de coole blog van Astrid, ook zij heeft een geweldige winactie, je kunt namelijk een toffe paperbag XL + bijpassende poster van Studio Circus winnen!

Veel leesplezier en heel veel succes bij het winnen!

Via https://onlinenaamloten.nl/ heb ik een winnares uigekozen:

Fatima Oem Akram, gefeliciteerd!

winnares

Getagd op:

95 gedachten over “BLOGGERSDAG: ONTDEK 65 BLOGS EN MAAK (65 KEER) KANS OP MOOIE PRIJZEN!

 1. Assalamoe Alaikoem Wa Rahmatullaah,
  Ik doe graag mee In Shaa Allaah, ik volg je al een lange tijd op instagram. Maa Shaa Allaah proftijtvol pdf’s. Afgelopen ramadan nog voor de kids van moskee allemaal een ramadan boekje gehad Alhamdoelillaah. Moge Allaah u belonen. Ik doe mee, ik ben op dit moment de oudste thuis. Ik moet het huis georganiseerd houden, omdat mijn moeder er niet meer rahimahallah. En het ook nog georganiseerd houden voor mn jongere zusje en broertjes. Zodat we bi ithnilaah weer het georganiseerde huis weer kunnen oppakken. Zou heel erg fijn zijn als ik dit kan winnen. BarakAllaahu fieki

 2. Wat een mooie planner! Ik doe graag mee. Wij zijn 2 weken geleden begonnen met een ‘familievergadering’ op zondag, waarbij we met het gezin de week doornemen. Zou dus zeker goed gebruikt gaan worden, zo’n planner hier!

 3. Leuk om via de bloghop op jouw blog te komen. Handige tips om het gezin hier georganiseerder te laten verlopen. Met twee kinderen, veel clubjes en afspraken valt dat niet altijd mee. Het boek zou daar heel handig bij zijn!

 4. Ik doe graag mee met deze winactie op deze bloghop.
  Ik kan voor volgend jaar wel een nieuwe planner gebruiken.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Ik hopperdehop nu weer door naar de volgende.
  Dag!

 5. Salam aleykum!

  Ik doe graag mee! Ik ben een langstudeerder en door het gebrek aan plannen langer bezig met mijn scriptie. Ik heb als doel gesteld eind dit jaar In Shaa Allah mijn scriptie af te ronden. Ik moet dit nog wel duidelijk op papier hebben en zo’n planner kan mij hier ontzettend bij helpen!

 6. jaaaaa ook ik doe heel graag mee,
  met twee kindjes is het al plannen plannen plannen en met een kindje straks op school en de andere die ook ouder word blijft het plannen,.
  met zoiets prachtigs word het plannen nog leuk ook! en natuurlijk super handig voor een mama als ik die soms denkt dat der hersens een vergiet zijn haha

 7. Ik vind het bloghoppen zo leuk! Op deze manier kom ik weer super leuke bloggers tegen!👍Ik ben woensdag 6/9 bevallen van ons zoontje Arvin💙 en deze planner lijkt mij erg leuk/makkelijk.. zo kan ik alles op schrijven over hoe ik de dag ga invullen 😃🍀🤞

 8. Wat handig! Nu het gewone leven weer gaat beginnen en mijn man onregelmatig gaat werken, zal ik een planner echt meer dan nodig hebben. Zeker nu de kinderen ook naar school gaan, en de ene afspraak na de andere zich opvolgt.

 9. Nu ik een drukke week heb met werken kids en huishouden. Kan ik je planner goed gebruiken!! Ik hou van plannen dit geef mij rust en structuur in het huishouden.
  Ik volg je al sinds het begin echt een topper!!

 10. Salam naamgenootje!😄
  Plannen en ik gaan niet goed samen🙈, wellicht helpt deze mooie planner om eindelijk rust en orde te creëeren in de dagelijkse dingen!
  Leuk initiatief! Succes met je blog !

 11. Assalamu aleikum
  Wat een leuke actie ! Ma sha Allah .
  Wil ik graag aan meedoen (alles allang geliked natuurlijk ) in sha Allah plannen is een must met 6 kids in Nederland 😉🙃
  Djazzaki Allah alkhair habibti hoop je snel weer een keer te spreken in sha Allah
  Wa salamu aleikum
  Um Anas

 12. Ik kwam hier via de hop terecht en kende je nog niet, maar ik kom hier zeker nog vaker terug! Ook ben ik je op Instagram gaan volgen. Ook ik zou overigens heel graag kans maken; zou super goed van pas komen bij het afstuderen dit jaar!

 13. ik volg je al een tijdje op facebook. Nu ik sinds 10 maanden moeder ben, ben ik erachter gekomen hoe belangrijk plannen is (vooral omdat ik veel vergeet, iets wat ik hiervoor nooit last van had). Ik zou zon planner goed kunnen gebruiken.

 14. Hallo, ik zou ook dolgraag die map willen winnen! Ik ben een mama van 3 superleuke drukke kids en ik hou er ook van om alles te plannen en het op te schrijven! Ik heb dit altijd gedaan op losse vellen papier wat natuurlijk niet erg handig is. Deze planner zou alles veel gemakkelijker voor mij maken! Groetjes,

 15. Assalaam alaikoum Farah,

  Wat een leuke blog heb je, allahoema barak! Ik volg je al een tijdje op insta. Ik doe ook heel graag mee met deze winactie want ik probeer al een geruime tijd weer wat orde en structuur in mijn leven te krijgen. We waren redelijk gestructureerd in het verleden maar hebben along the way ergens een verkeerde afslag genomen. En omdat ik erg van de orde, structuur en netheid ben is het des te meer frustrerend dat ikmhet niet meer in de hand heb. Daarbij hebben we na 8 jaar weer een kleintje erbij gekregen, alhamdoulillah maar het schopt tegelijkertijd wel alles een beetje door de war. Maar begrijp me niet verkeerd hoor, hij is een zegening voor ons. Dus met 3 kinderen is het alle ballen in de lucht jongleren. En regelmatig vallen ze allemaal op de grond! We willen graag weer orde in ons leven en er zo spoedig mogelijk aan beginnen. Daarbij hebben we wel wat handvaten nodig en 1 daarvan is natuurlijk zo’n mooi en handige planner. We hebben nog veel meer nodig maar we beginnen bij het begin en maken dan inshallah kleine stapjes in de goede richting.
  Verder wens ik je veel voorspoed en succes met je blog en alles wat je doet. Moge jou en je gezin zegenen en beschermen, amin.

  Wa salaam,
  Linda

 16. Wat een prachtige planner!
  Ik ben de laatste tijd helemaal gek op plannen en dingen noteren. Het verhoogt ook mijn productiviteit en motivatie dus ik doe zeker mee met de winactie!

 17. Allereerst ben ik helemaal weg van jouw site. Je plaatst altijd leuke en handige dingen/tips die erg nuttig zijn voor een ieder. Ik lees met veel liefde en plezier jouw artikels die je plaatst. Dat mag wel gezegd worden. Mijn complimenten!!
  Wat een super leuke winactie!!!😍😍
  Ik doe mee met de winactie. Binnenkort wil ik gaan werken en dan komt zo’n notitieboekje heel erg van pas.
  Ik zal namelijk veel plannen en evenementen organiseren en het zou super tof zijn om alle dingen bij te houden in zo’n mooie boekje.

  Uiteraard gun ik het boekje iedereen!

  Liefs,
  Nadia

 18. Leuk! Ik doe ook mee. Ik hou persoonlijk enorm van routine en in bijzonder een notebook of planner voornamelijk planners waar ik alles zeg op kan schrijven geven mij een gevoel van voldoening & dat ik mijn doelen voor dat specifieke dag kan behalen.

 19. volg je al lang 😊toffe blog en heb al heel wat van je planners die ik gebruik👌ik heb daar zoveel aan. er zijn weken dat ik ze niet gebruik en dan merk ik wel dat het huis en gezinsleven niet zo vlot verloopt. ik doe zeker mee voor deze prachtige planner.

 20. Assalaamoe alaykoem,

  Super gaaf deze! Deze planner zou mijn leven in shaa Allaah een stuk makkelijker maken! Het is soms zo chaotisch voornamelijk in mij hoofd met drie musketiertjes die rond rennen in mijn huis. Wie weet maakt deze planner het veel rustiger! So Who knows <3

 21. Ha, wat een leuke winactie! Ik ben deze tegengekomen op Twitter en ik dacht… ja hier moet ik aan mee doen! Ik ben een ontzettend erge chaoot. Een planner zou mij goed van pas kunnen komen. Groetjes Hannah!

 22. Wauw, echt een leuke planner. Ik wil hem zo graag, want ik ben ook echt helemaal een planfreak en deze planner is zo leuk. Ik hoop dat ik win.❤

 23. Wat leuk om je zo wat beter te leren kennen! Ik volg je nog niet zo lang, maar wel dankzij een bloggergroep. Verder, bedankt hè, nu ben ik de hele dag zoet met bloggers ontdekken! 😉

 24. Super leuk deze bloghop, ik ontdek zoveel nieuwe blogs. Ik ga jouw blog voortaan volgen — met mijn nieuwe huisje van 70m2 kan ik tips om te organizen goed gebruiken. En die toffe planner ook, aangezien ik ga samenwonen én er baby op komst is!

  1. Wat een superleuk idee om zo kennis te maken met bloggers! Jullie schrijven altijd interessante artikelen en geven bruikbare tips voor alles van alledag.
   Als juf hou ik van plannen en zou het mij leuk lijken Pm deze planner te winnen.

   May the best win..❤️

 25. Wat een leuke site, blijf je zeker volgen💻
  Maak heel graag kans op deze planner voor ons gezin van 5 🍀😍 en ben je ook gaan volgen op instagram📸

 26. Hi/salaam,
  Ook ik doe mee! Aangezien mijn ouders over een tijdje voor enkele maanden in het buitenland zijn en ik als “prinsesje” die nooit iets hoefde te doen thuis nu alleen achterblijft zou dit erg handig zijn om een goede planning te maken. Zo creër ik meer innerlijke rust hopelijk.

  Liefs Fatima

 27. Hoi Farah,
  Masha’Allah wat een mooie planner!
  Wat leuk dat rondje langs 65 bloggers! Heel leuk bedacht. De eerste keer dat ik je tegen kwam op instagram werd ik nieuwsgierig door je profielnaam. Mijn bedrijf heeft Be Organizzed. Dus je kan het al raden. Ben ook dol op organiseren en plannen. Blijf je volgen, inspirerend vind ik het om met je mee te kunnen kijken. Dank je wel daarvoor.
  Eva

 28. Ik ben zelf ook een planner, hou ervan om mijn zaakjes netjes en georganiseerd te hebben. Daarom doe ik ook mee met deze winactie. (Planner kan ik goed gebruiken voor mijn werk, opleiding en alles eromheen)

 29. Ik doe heel graag mee en wil m graag winnen, ik ben sinds 7 weken mama van 3 kids, ik merk dat ik daarin heel erg mijn ritme in moet vinden, ook moet ik heel strak plannen, nu doe ik het plannen in mijn hoofd maar ideaal zal zijn in zo een mooie planner.
  Ik had je al eerder geliked op insta en fb
  Groetjes, Oumvan3boys

 30. Jij brengt de moeder chaos met je blog weer in het gereel! Je geeft ins leuke tips en tricks en daar kan ik met deze winactie mijn to do lijstjes mooi inplannen.
  Succes met je wensen en doelen die je nastreeft!
  Liefs Fatiha

 31. Superleuk, deze bloghop! Zo ontdek je nog eens nieuwe blogs.
  Ik doe graag mee aan de winactie, ik ben al lang op zoek naar zo’n mooie en handige planner.

 32. Leuk initiatief! Ik volg je al een tijdje en vond zelf ook dat de blogs meer volgers verdiend. Ik heb veel aan jouw tips, vooral door blijven gaan wat mij betreft. Ik ga nu bij Astrid gluren😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *