SHOPLOG: ACTION VOORRAADBUSSEN VOOR EEN NETTE UITSTRALING IN DE KEUKENKAST

SHOPLOG: ACTION VOORRAADBUSSEN VOOR EEN NETTE UITSTRALING IN DE KEUKENKAST

Je kunt erg veel ruimte besparen door op een efficiënte manier je voorraadkast in te delen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld voorraadbussen te gebruiken voor alle houdbare producten. De producten blijven niet alleen goed houdbaar maar ook zorgen ze voor een geordende en nette uitstraling in een keukenkast.

Ik vind het altijd fijn dat ik in één oogopslag kan zien wat we in huis hebben en dat ik niet steeds geopende of halflege zakken in de kast heb liggen. Je hoeft niet lang ergens naar te zoeken en je bent minder tijd kwijt bij het opruimen van een kast.

Ik was op zoek naar handige voorraadpotten/bussen voor houdbare producten en was al heel wat bekende winkels afgegaan. Ik had niet zo veel eisen behalve dat het praktisch, simpel en goedkoop moest zijn. Uiteindelijk vond ik deze simpele transparante kunststof voorraadbussen met een klemdeksel van de Action het voordeligst en handigst. spaghetti

Je kunt ze bij ruimtegebrek eventueel op elkaar stapelen en doordat ze transparant zijn hoef je ze ook niet te labelen, je ziet direct wat er in zit – ook als je ze in een keukenla wilt zetten. Er passen 5 kleine maar ook 5 grote naast elkaar op een plank van 56 cm.

keukenla

TIPS:

  • Je creëert overzicht en orde als je 1 soort voorraadbus/pot gebruikt.
  • Koop wat extra in zodat je genoeg voorraadbussen voor al je producten hebt. Als je klaar bent kun je de overbodige voorraadbussen terugbrengen.
  • Je kunt met een markeerstift of een sharpie noteren wat er in zit. Ik heb het met een markeerstift getest, je krijgt het er niet af met water en zeep maar wel met een wondersponsje.
  • Noteer de houdbaarheidsdatum op een etiket en plak het onder de voorraadbus.

cera

sticker

Simpel, goedkoop, netjes en opgeruimd, thank you Action!

De afmeting van de kleine voorraadbus is 17*11*15 cm en kost € 1,19. De afmeting van de grotere is 17*11*22 cm en kost € 1,79. De kruidenpotten met schroefdeksel op de afbeelding zijn ook van de Action en kosten € 1,39.

8 gedachten over “SHOPLOG: ACTION VOORRAADBUSSEN VOOR EEN NETTE UITSTRALING IN DE KEUKENKAST

  1. Ik heb deze in de action opgezocht en ze zijn super, maar zag dat ze niet luchtdicht afsluiten. Ervaar jij daar problemen mee bij gebruik of heb je daar geen last van?

  2. Wat een superleuk en handig blog. Ik blijf je zeker volgen.. Ik was al ten einde raad en weet gewoon niet hoe ik mijn voorraadkast moet aanpakken. Ik neem je handige tips mee naar de action morgen en ga aan de slag meteen. Ga door we ik lees mee

  3. Mashallah farah echt netjes en geordend ga zo door. Hier kunnen wij echt van leren! Ben benieuwd naar je hele huis qua opruimen en ordenen. X Karima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *