WINACTIE! WIN EEN GIFTCARD T.W.V. €20

WINACTIE! WIN EEN GIFTCARD T.W.V. €20

Deze winactie is gesloten!

D.m.v. deze website is er een winnaar gekozen: http://www.miniwebtool.com/random-name-picker/

Je kunt op instagram  een filmpje bekijken hoe de winnaar gekozen is. Ik zal heel gauw weer een winactie houden inshaa Allah, bedankt voor het meedoen, zelfs ik vond het spannend haha!

De winnares is: Nidae! 


Mijn oog viel op de vele giftcards terwijl ik in de rij stond om af te rekenen en vroeg mezelf af wie ik er mee blij kon maken. Al heel snel bedacht ik dat ik wel een winactie kon houden onder mijn lezers, als dank voor het trouw volgen van mijn blog.

Iedereen maakt evenveel kans dus neem de voorwaarden door en maak kans op een giftcard naar keuze!

WINACTIE VOORWAARDEN

 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres
 • Like de facebookpagina van Happy Organized Home (uiteraard maak je ook kans als je eerder al geliked hebt)
 • Winactie duurt tot zondag 24 juli 2016 (23:59 uur)
 • De winnaar ontvangt maandag 25 juli 2016 een e-mail
 • Je kunt als winnaar kiezen uit een giftcard van de H&M, ICI PARIS, Douglas, Hunkemöller, Bijenkorf (of een andere giftcard die te koop is bij de Albert Heijn)

Heel veel succes!

Getagd op:

46 gedachten over “WINACTIE! WIN EEN GIFTCARD T.W.V. €20

 1. Super gul van je deze actie, leuke site heb je met veel handige tips en ook gewoon leuk om ernaar te kijken. Inchalah zal je er wat mee bereiken
  Ik ben fan! Ga zo door!

 2. Super leuke blog… veel inspiratie en een kijkje in het ‘echte’ leven in Marokko, met prachtige foto’s ter illustratie… keep up the good work! ❤️

 3. Salam wa3alaikoem lieve zuster
  Ik wil je bedanken voor deze prachtige site heb er veel van geleerd en leer nog steeds van je.
  Wil je bedanken voor de tijd en energie die je erin steekt voor ons en uiteraard zou ik ook graag willen winnen met deze prachtige winactie.
  Liefs malika (hmama)

 4. A salaam oe alaikom wa rahmatullah! Ik zou het super tof vinden als ik een keertje iets win! Daarom doe ik mee ik gun het natuurlijk iedereen maar zou het wel heel graag zelf willen !

 5. Ik kende je blog nog niet, kwam hier terecht nadat je een reactie bij mij achterliet. Zie ik meteen een leuke winactie, daar doe ik graag aan mee! heb je pagina geliked op facebook en ben je ook gelijk gaan volgen op bloglovin.

 6. Salaam! Ik doe niet vaak mee aan win acties omdat ik nooit iets win hahah.. maar wil het dit keer toch proberen. Kan zo’n bon goed gebruiken voor baby kleertjes momenteel, aangezien ik in verwachting ben! 🙂
  P.s.: je hebt een hele leuke pagina masha’ Allah! Ik kwam het pas tegen met de ramadan planner en heb bijna alles gelezen inmiddels 😀
  Groetjes
  Fatiha

 7. Salaam oe alaikoem. Het lijkt me super leuk om een giftcard te winnen, vooral met 3 kids kan je alle extra’s wel goed gebruiken. Maar daarnaast vind ik het super wat je allemaal doet voor iedereen. Het wordt soms zo onderschat de tijd en energie die er allemaal gestoken wordt in de blogs. Ik heb er veel waardering voor en ik heb er veel aan gehad vooral je huishoudmapjes. Ga zo Door meid en het wordt Door mij zeker gewaardeerd. X

 8. Salam alaykum, je hebt een super leuk schrijfstijl. Ik vind het erg interessant om een kleine blik te werpen in jullie nieuwe leven in Marokko. Moge Allah swt je belonen voor de handige do’s, weetjes en tips die het leven en het organiseren ervan weer wat leuker maken. Ga vooral zo door Farah.

 9. Voor mij wil ik je via deze weg bedanken voir alles wat je met ons deelt. En vooral in Ramadan. Hard gewerkt meid. Chokran en jazaki allaho khayran.

 10. Super leuke actie, ik doe mee. Je hebt een leuke website met handige tips en printables. En je blogs zijn altijd leuk om te lezen. Ga er vooral zo mee door. Ik heb je pagina op facebook en instagram al geliked.
  Groetjes,
  Oumaima

 11. Erg leuke actie. Ik heb veel gedownload vanaf je site in de ramadan en geknutseld met de kids. Altijd leuk en inspirerend om even een kijkje te nemen op je site.. Veel succes verder..

 12. Salaamo 3alaykom,
  Je hebt een geweldige blog, ga vooral door ernee. En hartstikke leuk dat je dingen met ons deelt zoals de ramadanplanner, eid vlag en natuurlijk jouw tips voor een georganiseerd huishouden!! Ik doe graag mee net deze winactie, je pagina had ik all geliked.. 😛
  Wens je nog een fijne tijd hier in NL.
  Groetjes,
  Khadija

 13. Salaam alaykum!
  Ik doe ook graag mee met de winactie. Ik wil meteen van de gelegenheid gebruik maken om je te bedanken voor wat je met ons deelt. Ik haal veel inspiratie uit jouw blogs. Vooral de Ramadhaan planner was een hit. Moge Allaah jou belonen met het goede!

  Liefs,
  Chafia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *