RAMADANPLANNER 2016

RAMADANPLANNER 2016

In de maand Ramadan zijn er zoveel gezegende momenten die we niet willen én moeten missen. Happy Organized Home heeft daarom speciaal voor de maand Ramadan een Ramadanplanner ontworpen. Een eenvoudige 26 pagina tellende Ramadanplanner die je als hulpmiddel kunt gebruiken om concrete doelen vast te stellen zodat je bewuster van deze maand kunt genieten.

Deze Ramadanplanner bevat o.a. het volgende:7

 • Doelen van de Ramadan
 • Qor-aan planner – lees in 20 dagen de Qor-aan uit
 • Ramadan goals: planner voor 4 weken
 • Smeekbeden
 • Weekmenu + boodschappenlijst
 • Ramadan challenges
 • Evenementen
 • Laylat ul-Qadr
 • Sadaqa
 • Eid inkopen (outfit, cadeaus)
 • Eid voorbereidingen
 • Ruimte voor notities
 • Afscheid van de Ramadan

PRINTEN

Je kunt de Ramadanplanner als PDF downloaden en uitprinten. Dit kun je thuis doen maar ook bij een plaatselijke copy/printshop. Het originele formaat is een a4, je kunt bij de afdrukinstellingen ook voor een a5 formaat kiezen en er een kleiner boekje van maken, hier kun je lezen hoe dat moet.

Je kunt op allerlei verschillende manier de pagina’s bij elkaar houden, inbinden bij een copyshop is meestal niet zo duur. Je kunt ook voor een snelhechter kiezen, een ringband, een ordner of het gewoon los in een map stoppen. Ik heb gekozen voor een metalen spiraal met plastic omslagen.

DELEN

Ben je blij met deze Ramadanplanner en wil je anderen in je omgeving ook helpen om in deze Ramadan zoveel mogelijk aan aanbidding te doen? Deel deze planner dan zoveel mogelijk zodat we samen hasanaat ontvangen. Djaabir verhaalt dat de Boodschapper van Allah zei: “iedere goede daad is Sadaqah” (overgeleverd door Al-Boekharie)

Deze Ramadanplanner mag je gratis downloaden, kopiëren en via alle wegen verspreiden. Happy Organized Home behoudt alle recht op haar werk. Je mag geen wijzigingen aanbrengen en het mag niet te koop aangeboden worden.

download

25 gedachten over “RAMADANPLANNER 2016

 1. Allaahoema baarik, is echt handig voor de Ramadan.
  Moge Allaah je rijkelijk belonen voor hetgeen dat je dit met ons hebt gedeeld. Ameen!

  Ramadan Mubarek!

 2. Ma shaa Allaah, het ziet er prachtig uit!
  Ik heb het net uitgeprint en ga het zeker vanaf morgen gebruiken.
  Moge Allaah subhana wa ta3ala hier rijkelijk voor belonen, Amien!

 3. Allahoema barik! Wat heb je het toch zo mooi bedacht.
  Ik heb het aan iedereen in mijn lijst doorgestuurd. Zo handig, tbarakAllah3lik. Moge Allah jou hier rijkelijk voor belonen!

  1. Nou ik ben meer trots op jullie, jullie nemen de moeite om het echt te printen en te gebruiken moge Allah jullie belonen! Mocht er een mannelijke versie moeten komen dan hoor ik het graag en ga ik meteen aan de slag!

 4. Asalaam oe aleikoum Lieve Farah, Mashallah Allahoema Baraak. Moge Allah swt je ervoor Belonen en je goede daden verhogen op je Mizan inshallah. Ik Bewonder je echt Mashallah hoe je te werk gaat! Moge Allah swt je goede wensen en beschermen tegen het slechte inshallah. X Karima

  1. Wa alaikoem assalaam warahmatoe Allah, ontzettend lief! Iedereen heeft zo zijn capaciteiten en zo heeft iedereen zijn of haar manier om een steentje bij te dragen, amien op je doua, echt ik doe het alleen voor de doua’s moge die verhoord worden! Barakalahoe fiekie <3

 5. Allahoema bareek. Moge Allah je rijkelijk belonen. Ameen.
  Ben zo weg van jouw schrijfstijl en manier van leven. Je zou zo een vriendin van me kunnen zijn. Liefs vanuit Amsterdam

  1. Amien! Ontzettend lief Nancy, ik lees ook erg graag jouw artikelen op je blog en wie weet, ik hoop dat we elkaar ooit eens kunnen zien inshaa Allah <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *