PLANNER: DAGELIJKSE PLANNING VAN DE MOSLIM

PLANNER: DAGELIJKSE PLANNING VAN DE MOSLIM

In de maand Ramadan was de Happy Organized Home Ramadanplanner mashaa Allah een groot succes, aan de hand hiervan ben ik een tijdje geleden benaderd met de vraag of ik een dagelijkse planner wilde maken. Een eenvoudige planner die als hulpmiddel dient om meer uit jezelf te halen. Ik vond het een erg mooi idee en kon dit verzoek natuurlijk niet weigeren, zodoende ben ik er mee aan de slag gegaan met als resultaat: dagelijkse planning van de moslim!

PRINTEN

Je kunt de planner als PDF downloaden en uitprinten, het originele formaat is een A4, je hebt keuze uit 2 planners: de dagelijkse planning van de moslim en de moslima. Je kunt het zo vaak printen als je wilt en op allerlei verschillende manieren de pagina’s bij elkaar houden, inbinden bij een copyshop is meestal niet zo duur. Je kunt ook voor een snelhechter kiezen, een ringband, een ordner of gewoon los in een map stoppen.

DELEN

Ben je blij met deze planner en wil je anderen in je omgeving ook helpen om zoveel mogelijk aan aanbidding te doen? Deel deze planner dan zoveel mogelijk zodat we samen hasanaat ontvangen. Djaabir verhaalt dat de Boodschapper van Allah zei: “iedere goede daad is Sadaqah” (overgeleverd door Al-Boekharie)

Deze planner mag je gratis downloaden, kopiëren en via alle wegen verspreiden. Happy Organized Home behoudt alle recht op haar werk. Je mag geen wijzigingen aanbrengen en het mag niet te koop aangeboden worden.

Dagelijkse planning van de moslimdownload

Dagelijkse planning van de moslimadownload

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *