#INSTA-KIEKJES WEEK 39

#INSTA-KIEKJES WEEK 39

En alweer pizza! Zo maak ik het nooit en zo krijgen ze het elke week. Ik strooi altijd pas de kaas als de pizza gebakken is, ik zag het hier bij verschillende pizzeria’s en moest het natuurlijk eens zelf uitproberen, sindsdien doe ik het ook zo.

2

Dit was hem dan, onze schaap

3

Mijn eid outfit matcht toevallig met onze eid decor, zwart en goud!

4

Ik ben meestal wel een voorstander van het kant en klaar kopen van een kaftan. Diamantine heeft zo nu en dan wel leuke dingen, af en toe vind ik het wel leuk om er te snuffelen. Je vindt er geen topjurken maar het kan er mee door.

5

Ons eerste stukje vlees (lever)!

6

Een foto geschoten vanuit de auto terwijl we onderweg waren naar familie. Niet zo scherp maar vond het desniettemin de moeite waard om te delen.

7

Vlees vlees en nog eens vlees, op allerlei manieren wordt het klaargemaakt. Je ruikt van alles door de straten, gebbqed vlees tot aan stoofschotels.

8

 Even een kopje thee met een homemade cake-je!

9

Een haarmasker met fenegriek en olijfolie. Het zorgt voor mooi glanzend en zacht haar.

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *