PLANNING MAAND OKTOBER

PLANNING MAAND OKTOBER

En al weer een lege planning voor de maand oktober. Vinden jullie ook dat het allemaal zo snel gaat, ontzettend cliché om te zeggen maar de tijd vliegt gewoon!

Ik ontvang veel berichten over de planningen, voornamelijk of ik het wil door mailen. Jullie kunnen alle documenten (gratis) downloaden, zo hoef je niet te wachten op een reactie van mij, ik ben namelijk niet echt de snelste wat reageren betreft waardoor je lang moet wachten terwijl het gewoon op de site staat.

Mocht je er niet helemaal uit komen of zoek je iets anders schroom dan niet om mij een berichtje te sturen, ik wil je altijd helpen. Hoe snel ik je kan helpen is wel altijd de vraag maar het komt altijd goed.

Veel succes met de planning voor de maand oktober!

Download hier: download is niet meer beschikbaar!

Getagd op:

2 gedachten over “PLANNING MAAND OKTOBER

  1. haha goed idee maar eigenlijk wilde ik zo’n rooster voor operatie, werk en fysio haha en die heb ik bij deze dus thanks! al zou die het als schoonmaakrooster ook heel goed doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *