#INSTA-KIEKJES WEEK 15

#INSTA-KIEKJES WEEK 15

Zoals jullie gemerkt hebben, heb ik afgelopen week nauwelijks een artikel geplaatst. Door omstandigheden lukte het me helaas niet om nieuwe artikelen te plaatsen. Ook ben ik bezig met het vernieuwen van mijn website, iets wat erg spannend is – ik hoop dat de overgang goed zal verlopen en het uiteindelijk lukt, dus blijf de site in de gaten houden.

Ik begin de week weer met mijn instagramfoto’s van week 15. We hadden prachtig weer, het wordt langzaamaan wat warmer. Mijn eerste foto van de week had ik op vroeg op de maandagochtend geschoten.

1

Ik had tiramisu gemaakt en kroop achter mijn laptop om te bekijken welke kanten ik op wil gaan met mijn blog. Van mijn zoon kreeg ik snoepjes en uiteraard hoort een beker thee met melk er altijd bij!

2

Ik vind dit soort winkeltjes altijd geweldig, ben er nooit weg te slaan en wil altijd alles goed in me opnemen en aanraken.

3

Ik bedacht me dat ik eigenlijk helemaal geen rugtas heb, ik ben nog niet eentje tegengekomen waarvan ik denk “die wil ik”, maar toch vind ik ze stuk voor stuk geweldig!

4

Je kunt het misschien niet goed zien maar we zaten echt hoog in de bergen van Rislane bij Tafoughalt.

5

Een citadel in de stad Layoun, een kleine stad die ongeveer 50 km verderop zit.  Vroeger was alles wat binnen deze citadel stond “de stad” met een ware poort die dan ook echt dicht ging.

6

De trots van Berkane, deze stad staat bekend als stad van de mandarijnen en sinaasappelen.

7

Ik hoop dat jullie dat jullie ook een fijne week achter de rug hebben,  schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/ dit lijkt me namelijk erg leuk!

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *