#INSTA-KIEKJES WEEK 14

#INSTA-KIEKJES WEEK 14

Zo nu en dan maak ik een Marokkaanse tajine met vlees en groenten op de traditionele manier op houtskool. Het geeft het eten een heerlijke aparte smaak.

2

Afgelopen week heeft het geregend, iets waar we altijd blij mee zijn.

ikea

Heb je de ikea lack hacks al gezien? Ik had 30 supergave ideeën op een rijtje gezet!

3

Mijn mislukte macarons. Bij iedereen mislukt het een en ander weleens  en zo ook bij mij. Natuurlijk geven we het niet graag toe maar ik ben absoluut tegen het perfecte neppe social media leventje, dus ook van mislukkingen maak ik foto’s en deel ik ze met jullie. Ondanks dat ik van mijn schoonzus de juiste instructies heb gehad waren ze niet gelukt, ik weet wel wat ik waarschijnlijk fout heb gedaan en het schijnt dat je goed moet oefenen eer het lukt… next time better, dan hoop ik dat ik wel een mooie gelukte versie met jullie kan delen, ze smaakten trouwens desondanks wel erg lekker!

4

Het weer begint wat aangenamer te worden, we kunnen weer volop leuke uitjes plannen. Afgelopen zaterdag zijn we naar Marina in Saidia geweest, in de zomer is het altijd ontzettend druk en gaan we er nauwelijks naar toe, dus daarom genieten we nu van alle moois die je er kunt vinden.

5

En als we toch in de buurt zijn, is vis eten in Cap de l’eau een must!

6

Zondagmiddag sluit ik af door op de bank neer te ploffen met een lekkere homemade pizza en natuurlijk met mijn thee met melk!

Ik hoop dat jullie dat jullie ook een fijne week achter de rug hebben,  schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/ dit lijkt me namelijk erg leuk!

Getagd op:

2 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *