INSPIRATIE: HERFST SFEER IN HUIS MET DEZE WOONACCESSOIRES

INSPIRATIE: HERFST SFEER IN HUIS MET DEZE WOONACCESSOIRES

Het is gedaan met het mooie nazomerweer, de herfst is deze week echt begonnen. Langzaamaan zullen de blaadjes van de bomen vallen, de dagen worden wat korter, de avonden wat vroeger en voor we het weten kruipen we heerlijk met een kop thee onder een dekentje op de bank.

Persoonlijk vind ik de herfst een van de mooiste jaargetijde en kan er ontzettend van genieten. Ik houd er dan ook wel van om de boel wat warmer en knusser in te richten. Leuke kussentjes op de bank, een warme plaid, herfsttakken in een vaas, kaarsjes en hier en daar leuke accessoires: warme kleuren, zachte materialen en gouden details!

Je hoeft natuurlijk niet per se dure woonaccessoires aan te schaffen om je interieur wat meer sfeer te geven. Snuffel eens in low budget winkels naar stijlvolle woonaccessoires, mooi hoeft namelijk niet altijd duur te zijn en kleine veranderingen zorgen al voor een groot verschil.

Aangezien het een tijdje geleden is dat ik budget woonaccessoires met jullie gedeeld heb, wilde ik vandaag woonaccessoires met jullie delen die ik bij de Hema gespot heb.

P.S. heel veel woonaccessoires en kussens zijn bij de Hema 3 + 1 gratis.

Houd jij er ook zo van om je huis herfst-proof te maken?

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat affiliatielinks naar producten. Klik hier om er meer over te lezen…
Getagd op:

13 gedachten over “INSPIRATIE: HERFST SFEER IN HUIS MET DEZE WOONACCESSOIRES

  1. Hier zitten wel wat leuke spulletjes tussen. Zelf verander ik hier niet veel bij de seizoensveranderingen, hoewel er nu wat meer dekens op de zetel liggen. Lekker om onder te kruipen ‘s avonds als we tv kijken.

  2. Wat leuk dit! Ik vind vooral die groen/geel tinten geweldig. We hebben nu alles in huis turquoise qua aankleding, inclusief één muur, maar ik had al het plan om die okergeel te gaan verven. Daar staan deze dingen perfect bij.

  3. Ahhh zo leuk als ik dit zie dan wil ik weer shoppen. Ik heb de laatste maanden t interieur in mijn huis aangepast en bijna alles nieuw. N beetje botanischh, veel groen. Dat okergeel vind ik ook ontzetttendd leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *