Door de toegang tot en het gebruik maken van www.happyorganizedhome.nl verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.

Aan de inhoud van www.happyorganizedhome.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Happyorganizedhome.nl spant zich in om de ter beschikking gestelde informatie volkomen juist en bijgewerkt te publiceren. Ondanks dat happyorganizedhome.nl dit zo zorgvuldig mogelijk doet, kan het zijn dat de verstrekte informatie taalfouten of onjuistheden bevat. Www.happyorganizedhome.nl is echter niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze website en de aangeboden informatie.

De inhoud van www.happyorganizedhome.nl kan te allen tijde zonder kennisgeving bijgewerkt, veranderend of opgevuld worden.

Www.happyorganizedhome.nl  kan direct of indirect verwijzen naar websites of pagina’s van derden. Het verwijzen naar websites of pagina’s betekend op geen enkele wijze een instemming van de inhoud ervan.

Bij persoonlijke vragen en/of hulp zal happyorganizedhome.nl zich altijd houden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

COPYRIGHT

Alle teksten en afbeeldingen zijn gemaakt door www. happyorganizedhome.nl en zijn intellectueel eigendom van happyorganizedhome.nl.

Het is niet toegestaan om artikelen en afbeeldingen te kopiëren, over te nemen en/of  te verspreiden zonder vermelding van bron en schriftelijke toestemming van happyorganizedhome.nl, tenzij dit gebeurt via de door de website geboden social media. Neem contact op met happyorganizedhome.nl als je één of meer artikelen wilt overnemen.

AFFILIATE DISCLAIMER

Van tijd tot tijd neemt Happy Organized Home deel aan een affiliate programma. Dit betekent dat we een commissie kunnen verdienen wanneer u aankopen doet via deze partnerlinks. Deze affiliate commissie zorgt niet voor extra kosten als u een aankoop doet.

Happy Organized Home ontvangt geen gratis producten, diensten of iets anders van deze bedrijven in ruil voor vermelding op de site. Happy Organized Home wordt ook niet betaald voor een bepaald aantal weergaven en wordt ook niet betaald als een gebruiker erop klikt.

De enige vergoeding is in de vorm van een commissie als u een aankoop doet via een link of advertentie die op www.happyorganizedhome.nl te vinden is.

Met deze vergoeding kan Happy Organized Home de kosten van de website dragen en de website onderhouden.

Happy Organized Home zal enkel producten en diensten aanbevelen die aansluiten bij de niche van de website en nuttig en waardevol zijn voor onze lezers.

Happy Organized Home zal u informeren wanneer een artikel een affiliate link vormt.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina.

Top