DIY: EID CADEAUPAPIER

DIY: EID CADEAUPAPIER

Zoals vele gezinnen hebben ook wij vaste eid-gewoontes, ik probeer er altijd iets feestelijks van te maken met slingers, ballonnen en cadeaus. Terugkerende eid tradities brengen vreugde mee voor het hele gezin en zorgen voor een vertrouwd gevoel, kinderen zullen altijd blijven uitkijken naar iets wat hun herinnert aan de mooie momenten in hun kindertijd.

Ik had voor de cadeaus van mijn gezin zelf “cadeaupapier” gemaakt omdat ik vond dat het mooier bij de slingers en de rest van de versieringen zou passen. Zojuist ben ik begonnen met inpakken van de cadeaus en al zeg ik het zelf, het resultaat is echt ontzettend mooi!

Ik ben halverwege het inpakken meteen achter mijn laptop gekropen omdat ik – ondanks dat ik het voor mezelf heb gemaakt -het toch óók met jullie wil delen.

Je kunt het zoals altijd hieronder downloaden, veel inpakplezier!

ZIE OOK: 

EID: KOETJESREEP WIKKEL EN KAARTJES VOOR ACTION SNOEPZAKJES

EIDSLINGERS

download

Getagd op:

2 gedachten over “DIY: EID CADEAUPAPIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *