DE HADJ VAN….(OM UIT TE PRINTEN)

DE HADJ VAN….(OM UIT TE PRINTEN)

De Hadj van… is een leuk werkboekje m.b.t de Hadj en speciaal voor kinderen! Vorig jaar had ik een hadj-muurtje gemaakt om de kinderen te betrekken bij de Hadj en om ze zo de rituelen van de hadj te leren. Ik dacht dat het misschien leuk was om het hadj boekje van vorig jaar wat uit te breiden voor jullie, zodat het een boekje voor jong en oud is.

Let er wel op dat het een beknopte uitleg is over de hadj. Ook heb ik het verhaal van Ibrahim alaihi salaam samengevat en beknopt beschreven. Je kunt hieronder het boekje downloaden!

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en zin hebben om met jullie kindjes aan de slag te gaan! Ik zal deze week nog wat knutsel ideeën  plaatsen.

Laten jullie me weten wat jullie er van vinden?hadj2014

 

download

Getagd op:

4 gedachten over “DE HADJ VAN….(OM UIT TE PRINTEN)

  1. Salaam alaykum, Allaahuma bareek ameen! Ik heb hem uitgeprint voor mijn oudste en alhamdulilaah ze vind het geweldig. Op een duidelijke kindvriendelijke manier word alles uitgelegd. Moge Allaah je zegenen zuster ameen. Ik zal hem in shaa Allaah voor al mijn kinderen gebruiken mochten ze de leeftijd bereiken wanneer dit leuk is.

  2. Asalaam oe aleikoum, Mashallah wat een leuke boekje en leerzaam voor de kinderen. Moge Allah swt ja ervoor belonen hoe je te werk gaat inshallah. Dit zal ik zeker gebruiken voor mijn kinderen later inshallah. x karima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *