BOLSIUS GEURSTOKJES: BLIJF JE ZE ECHT RUIKEN?

BOLSIUS GEURSTOKJES: BLIJF JE ZE ECHT RUIKEN?

Ik hecht persoonlijk erg veel waarde aan een heerlijk aangename geur in huis en ben daarom altijd op zoek naar nieuwe geurstokjes, geurkaarsen en waxmelts. Een heerlijke geur in huis zorgt namelijk voor een schoon, warm en knus gevoel.

Geurstokjes zijn mijn favoriet, goedkoop of duur – ik heb een hoop verschillende soorten uitgeprobeerd. Uiteindelijk had ik me voorgenomen om te investeren in duurdere geurstokjes – goedkoop bleek namelijk steeds duurkoop te zijn. Ik had i.p.v. tien goedkope flesjes van een euro of twee (die na een paar dagen niet meer te ruiken zijn), geurstokjes van bijvoorbeeld Rituals kunnen kopen. Desondanks kon ik het een keertje toch niet laten en wilde ik voor de laatste keer een goedkope variant proberen – voor ik het wist kocht ik bij de Kruidvat geurstokjes van Bolsius.

Ik had achteraf geen spijt van mijn aankoop, ik rook namelijk iedere keer als ik de kamer binnenliep de geurstokjes, na een week rook ik ze nog steeds en na nog een week rook ik ze ook nog steeds! Goedkope varianten geurstokjes ruik je na enkele dagen steeds minder ondanks dat je de stokjes steeds draait maar bij de Bolsius vond ik dat de geur best een lange tijd sterk blijft hangen. Zodoende werd ik een echte Bolsius fan. Ondertussen heb ik al verschillende geuren in huis gehaald en heb ik in het toilet, de gang en in iedere slaapkamer een flesje staan. In de woonkamer heb ik er geen staan. Een flesje is namelijk niet voldoende voor de gehele woonkamer, ik zou dan twee flesjes moeten plaatsen, aan iedere zijde van de woonkamer één.

De flesjes zijn erg basic en niet zo mooi als die van bijvoorbeeld Rituals maar ze passen absoluut in elke interieurstijl. Een nadeel is dat je nooit in de winkel kunt ruiken welke geur het meest je zou aanspreken alhoewel ik tot nu toe alle geuren wel aangenaam vond ruiken.

Bolsius heeft ook limited editons die aan jaargetijden gebonden zijn – zo heeft elke jaargetijde een typische geur. Mocht je het niet kennen dan zou ik het zeker eens uitproberen, er is altijd wel wekelijks ergens een aanbieding te vinden zoals 1+1 gratis (bij de Kruidvat, Trekpleister, Big Bazar, Blokker en nog veel meer winkels).

Ik heb nu fresh linen en magnolia in huis, de magnolia behoort tot nu toe wel echt tot mijn favorieten. Een flesje van 45ml ruik je ongeveer 3 tot 4 weken.

Getagd op:

2 gedachten over “BOLSIUS GEURSTOKJES: BLIJF JE ZE ECHT RUIKEN?

  1. Ik vind de flesjes ook altijd zo’n afknapper, maar misschien vind je het zelf ook een leuker idee. Namelijk om kleine vaasjes te gebruiken ipv het bijbehorende potje. Zulke vaasjes krijg je bij de jysk bijvoorbeeld. Dank je wel voor je tip. Ik ga ook insha Allah eens een halen van Bolsius.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *