WEBSITE VERNIEUWD

WEBSITE VERNIEUWD

Ik heet jullie van harte welkom op mijn vernieuwde website. Vanaf vandaag is het www.happyorganizedhome.nl ipv organizedhappyhome.blogspot.com/ 

Het heeft me bloed zweet en tranen gekost om het in een korte week af te krijgen, maar Alhamdulilah het is gelukt! Zoals mijn blog in een opwelling begonnen was, zo begon ik als een gek weer in een opwelling te werken aan een nieuwe look.  Het is nu wat gebruiksvriendelijker en mag best zeggen, toch ook wel wat mooier. Jaren en dan dus ook echt jaren geleden maakte ik wel eens voor de fun af en toe websites, je kunt het best een soort hobby noemen. Ik had het gelaten voor wat het was toen ik begon met werken, nu heb ik het een beetje teruggevonden en vind ik het weer ontzettend leuk om me te verdiepen in allerlei codes. Ik ben geen expert en heb er ook geen studie voor genoten dus hoop dan ook dat alles werkt zoals het zou moeten.

Op elke foto zullen jullie nog de link treffen van mijn vorige blog, dit heb ik zo gelaten omdat het anders enorm veel tijd kost om alles opnieuw te bewerken.

Tenslotte hoop ik dat jullie een beetje de weg zullen vinden, laat een reactie achter want ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *