RAMADANBOEKJE: DE EERSTE RAMADAN VAN MIJN BABY

RAMADANBOEKJE: DE EERSTE RAMADAN VAN MIJN BABY

Terugkerende tradities binnen een gezin brengen een vertrouwd gevoel met zich mee, kinderen zullen altijd blijven uit kijken naar iets wat hun herinnert aan de magische momenten in hun kindertijd. Veel moeders kunnen niet wachten om een Ramadan-traditie te beginnen binnen hun gezin en vinden het jammer dat ze nog niets kunnen ondernemen met hun baby of peuter tijdens de Ramadan. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen vind ik, zelfs als ze baby zijn, je kunt er namelijk best iets leuks van maken! Ik heb daarom voor de moeders met een baby een Ramadanboekje “de eerste ramadan van mijn baby” gemaakt.

Het spreekt in principe allemaal voor zich. Je kunt kiezen voor een roze versie als je een meisje hebt en een blauwe voor een jongen (of wat je maar net leuk vindt). Print het uit en maak er een boekje van. Bepaalde pagina’s kun je meerdere keren uitprinten als je dat wenst. Vul het dagelijks in en bewaar het goed zodat je het later met jouw kindje – die dan al ouder en bewuster is van de Ramadan – kunt doornemen.

voorbeeld2

Download is voorlopig niet beschikbaar!

 “zoek via de hashtag #ramadanchallenge2015 naar andere blogposts die over de Ramadan gaan”

Eén gedachte over “RAMADANBOEKJE: DE EERSTE RAMADAN VAN MIJN BABY

  1. Zo jammer dat het boekje eerste Ramadan van mijn baby niet beschikbaar is. Heb een zoontje van 9 maanden en wil het graag invullen. Komt het deze Ramadan nog online?
    🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *