PLANNING MAAND DECEMBER

PLANNING MAAND DECEMBER

Voor de laatste keer dit jaar, de planning van december. Je kunt deze uitprinten en gebruiken om een planning te maken. Ondertussen ben ik op vakantie geweest naar Nederland en probeer ik weer de draad op te pakken bij happyorganizedhome, vanaf vandaag kunnen jullie inshaa Allah weer dagelijks een artikel tegemoet zien.

Schroom niet om de planning van december te downloaden en uit te printen, maak er iets moois van!

Download hier de planning van de maand december:

download is niet meer beschikbaar!

 

Getagd op:

2 gedachten over “PLANNING MAAND DECEMBER

  1. Wil je aub mij mailen . Ik wil inshaallah ook naar Marokko (oujda) emigreren . Ik ben opzoek naar informatie zoals scholen , activiteiten voor de kinderen …..enz. Helaas online kan ik weinige info. Krijgen
    Dankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *