#INSTA-KIEKJES WEEK 45

Week 45 alweer! Het is even een tijdje geleden, om eerlijk te zijn heb ik afgelopen weken niets speciaals geplaatst op instagram, het was voor mij te net iets te druk om me bezig te houden met instagram met als gevolg slechts 2 foto’s!

Twee weken geleden werd mijn oma (in Oujda) erg ziek, ze was in een soort shock toestand beland, het was  een vrij heftige en emotionele situatie maar het was vooral ontzettend zielig om haar zo te zien. Terwijl we met zijn allen bezig zijn met oma Oujda is afgelopen weekend plotseling mijn andere oma overleden (in Berkane). Oma was al tegen of zelfs al over de 100 jaar maar ze was nog best vitaal in tegenstelling tot mijn andere oma. Niets is wat het lijkt, je kunt je zo ontzettend vergissen, het leven zit vol verassingen.

De ambulance die oma Oujda naar het ziekenhuis vervoert.

IMG_20151107_181659

Voor de laatste keer in oma Berkane haar kamer/huis. Moge Allah haar herenigen met haar geliefden. Ze was een ontzettende lieve geduldige vrouw die zeer geliefd was bij iedereen. Ze kon zich altijd alles zo goed herinneren en navertellen. Het is raar om te beseffen dat ze er niet meer is, dat ik in haar huis stond terwijl ze er niet meer is en ook niet meer terug komt. Moge Allah je genadig zijn, lieve oma… Allah jera7mek.

IMG_20151108_183927

Getagd op:

3 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 45

  1. Asalaam oe aleikoum lieverd, Inna illahi wa inna alayhi ra3joen. Moge Allah swt je geduld schenken voor het verlies van je lieve oma. En Moge Allah swt een plaats geven in het paradijs inshallah. xxxx

  2. Inna lillahi wa inna alayhi rajioun, sterkte met dit grote verlies.
    Ik lees al heel lang stil mee, maar vind het erg voor je verlies …..
    Sterkte.
    (Je hebt een mooie site, sorry dat ik dit nu pas schrijf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *