PLANNING JANUARI

PLANNING JANUARI

Afgelopen mei konden jullie in het artikel EEN PLANNING MAKEN VOOR JE HUISHOUDEN lezen over het maken en wat het nut is van een planning. Ik plaatste elke maand die volgde een nieuwe planning die je kon downloaden, printen en gebruiken.

Ook in 2016 zal ik elke maand een nieuwe planning online zetten. Om het bestand goed en kwalitatief weer te geven kun je de planning alléén in een PDF formaat downloaden. Zo blijft de opmaak en lay-out altijd hetzelfde en verspringt of veranderd er niets aan het document. Er zijn verschillende programma’s die je kunt downloaden om een PDF te openen. Je kunt helaas een PDF zonder een juiste programma niet bewerken.

Door op onderstaande link te klikken kun je de lege planning opslaan. Een berichtje achterlaten voor het verkrijgen van de planning is niet nodig, een bedankje achterlaten is wel altijd leuk natuurlijk! Print de planning uit en maak bijvoorbeeld een mooie mapje voor jezelf.

Download hier de planning voor de maand januari:

Download is niet meer beschikbaar!

Getagd op:

6 gedachten over “PLANNING JANUARI

  1. Assalaam aleykoum!
    Vind de planningen er super leuk uitzien, alleen kan ik ze niet meer downloaden. Zou je ze ook naar mij willen mailen?
    BarakAllaahu feeki!

  2. asaloem a3leikom

    Ik heb een vraagje zou je mij die lijsten van mei kunnen doormailen? Gewoon leeg. Die met die schoonmaakplanning enzo. Wil ze graag aanpassen voor deze maand. Mijn dank is groot! 🙂

  3. Salaam alaikoem, echt super goed wat je hier doet met die planningen, op de een of andere manier krijg ik er maar geen overzicht over.. je maakt het zo echt duidelijk.. zou je misschien ook een ingevuld maand rooster kunnen tonen om ee n voorbeeld te stelen ? weet namelijk echt niet waar te beginnen.. mijn dank is groot.. keep up the good work 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *