planner, huishouden

DOWNLOAD: PLANNER VOOR HUISHOUDELIJKE KLUSJES

Je zult het niet denken maar planners voor huishoudelijke klusjes zijn een van de meest gevraagde en best gedownloade planners. Blijkbaar zoeken velen (net zoals ik) een snelle manier om een ​​huis te schoon te maken en het ook zo te houden.

Een schoon opgeruimd huis brengt bij iedereen een gelukkig gevoel en zo ook bij mij. Alleen lukt het mij niet om elke dag het hele huis onder handen te nemen daar het soms niet haalbaar is om alle huishoudelijke klusjes in een dag uit te voeren. Het sleutelwoord is in mijn geval het huishouden bijhouden.

Door dagelijks alles bij te houden kun je sneller je huishoudelijke klusjes voor elkaar krijgen. Je bent namelijk veel meer tijd kwijt als je alle klusjes bewaard voor het weekend of voor die ene dag doordeweeks. Zelfs als je werkt is het haalbaar om dagelijks je huishouden bij te houden, mits je het goed plant.

Ik heb besloten om het een en ander weer up te daten en een nieuwe planner voor huishoudelijke klusjes te plaatsen. Ik heb eerder in andere artikelen uitgelegd hoe je stap voor stap een planner kunt maken. Je kunt het hier teruglezen of zoek d.m.v. de tags.

download

3 gedachten over “DOWNLOAD: PLANNER VOOR HUISHOUDELIJKE KLUSJES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *