planning. planner, download

MAANDELIJKSE PLANNER: JANUARI

Een lange tijd geleden plaatste ik elke maand een nieuwe (lege) maandelijkse planner. Je kon de planner voor je huishouden, werk, school of blog gebruiken. Ik krijg vaak nog steeds e-mails binnen met de vraag of ik een lege planner kan opsturen. Daarom heb ik besloten om weer elke maand een nieuwe lege planner te plaatsen die je gratis kunt downloaden.

Persoonlijk vind ik het erg prettig om bepaalde intensieve klusjes over een hele maand te verspreiden. Je kunt hierbij denken aan klusjes zoals de binnenkant van de keukenkastjes, de inhoud van de badkamerkast doornemen, ramen zemen, de opberghok opruimen en ordenen, de schoenenkast etc. Ik ben een voorstander van 1 a 2 extra klusjes per dag die samen hooguit een half uur tot een uur duren – naast de dagelijkse huishoudelijke klusjes.

De eerste planning is een ingevulde planning en tevens mijn planning voor de komende maand. Geen enkele huishouden is hetzelfde, daarom heb ik ook een lege planning toegevoegd. Die kun je naar eigen wens invullen en indelen.

Wil je meer lezen over plannen en hoe je een planning kunt maken? Klik dan hier voor een ouder artikel:  EEN PLANNING MAKEN VOOR JE HUISHOUDEN.  

8 gedachten over “MAANDELIJKSE PLANNER: JANUARI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *