INTERIEUR INSPIRATIE: NIEUWE KLEUREN VOOR MIJN SLAAPKAMER

INTERIEUR INSPIRATIE: NIEUWE KLEUREN VOOR MIJN SLAAPKAMER

Wat mij betreft is een kleur kiezen voor je interieur iets wat erg persoonlijk is, het moet namelijk niet alleen bij de meubels passen maar ook bij mezelf en mijn gezin. Ik houd wel van een sobere doch sfeervolle inrichting, in mijn huis vind je dan ook veel donkere tot grijsachtige tinten met hier en daar wat gekleurde accessoires. Ik verander om eerlijk te zijn de boel niet zo heel snel, meestal vervang ik hier en daar wat kussentjes en kaarsjes en verplaats ik wat accessoires.

Tijdens mijn vakantie in Nederland liep ik wat rond te neuzen in de H&M Home en werd op slag verliefd op een ontzettende mooie warme kleur: petrol (een diepe blauw/groene kleur)! Ook viel mijn oog op de vele mooie gouden accessoires, gouden accessoires vond ik altijd erg kitscherig maar gek genoeg vond ik het nu best mooi. Ik vond dat goud en petrol goed bij elkaar matchen en besloot ter plekke dat deze twee kleuren, mijn nieuwe kleuren worden voor mijn slaapkamer!

Niet alleen bij de H&M Home heb ik leuke spulletjes kunnen scoren maar ook bij de Action, Primark en Zarahome kun je veel in de kleur petrol en goud vinden. Helaas moest ik rekening houden met mijn bagage en kon ik niet alles kopen wat mijn hartje begeerde, ik zal dus het een en ander hier in Marokko moeten kopen. Omdat ik best nog een hoop accessoires in huis heb, had ik ook besloten om het een en ander in het goud over te spuiten, een leuke DIY project dus!

Ik weet dat velen niet echt van gouden decoratie houden en het – net zoals ik dat vond – wat kitscherig vinden. Om een indruk te geven heb ik van deze twee kleuren wat foto’s bij elkaar gezocht, ik hoop dat je het net zoals ik ook twee hele mooie kleuren vindt!

 Op dit pinterest bord kun je leuke voorbeelden vinden

Getagd op:

Eén gedachte over “INTERIEUR INSPIRATIE: NIEUWE KLEUREN VOOR MIJN SLAAPKAMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *