#INSTA-KIEKJES WEEK 8

1

Afgelopen zondag ging het flink tekeer, de lucht was overdag rood door de zand in de lucht. aan het einde van de dag begon het enorm te waaien. Hoe dan ook, er komt altijd flink wat zand binnen. Dit is de schoenenkast bij de deur, stof na een zandstorm! Ik kon wel een halve kilo zand bij elkaar vegen, gelukkig duurde het maar een dag, ik heb wel eens meegemaakt dat we drie dagen lang last hadden van een zandstorm.

2

Pannenkoeken! De kinderen hebben lange schooldagen, in de middag eten we warm en voor na school probeer ik iets extra’s te maken zoals pannenkoeken dus.

3

Aan mijn blog werken onder het genot van een glaasje melk en een stukje homemade cake.

4

Cera en onze schildpad houden een onderonsje, die heb ik dus duidelijk verstoord!

5

DIY projectjes…nou ja de rozen had ik net gekocht en moesten nog in een vaas. De schilderijtjes heb ik voor mijn dochters gemaakt (maal 2). Ik twijfelde of ik de lijstjes zwart zou houden of dat ik ze toch wit spuit. De inhoud heb ik trouwens zelf gemaakt. Onder de lijstjes ligt een harige stof, daarmee wil ik voor de meiden een tapijt (stof is 1 bij 1.60) maken voor in hun kamer, eerst even een anti-slipmat eronder lijmen en dan kan het goed gebruikt worden als tapijt, mijn vriendin kwam met de tip over deze grappige stof, thank you for that! Nu nog de kracht vinden voor een room makeover….

6

Zaterdag besloten we spontaan om te gourmetten. Iets wat we niet zo vaak doen, het is wel gezellig natuurlijk maar  wat duurt het in het begin lang voor je eindelijk kan eten, vooral voor de kinderen kan het eeuwig duren voor hun stukje vlees gaar is

7

Hiervoor had ik nog een filmpje geplaatst, we waren onderweg naar Jerada, een kleine stad die 50 km verderop ligt. Je kunt het filmpje uiteraard nog bekijken op mijn instagram. Zaterdag hadden we in Oujda natte sneeuw en van een familielid hoorde ik dat het in Jerada gesneeuwd had. Dit wilden we natuurlijk weer meemaken, want vorig jaar sneeuwde het ook goed in Jerada en lag er een dikke pak sneeuw. Ook nu hadden we geluk en konden we genieten in de bossen van Jerada, dus lekker vroeg onze nest uit om sneeuw op te zoeken

8

Zo kan ik sneeuw wel waarderen. Geen gladde wegen noch gevaarlijke toestanden

9

Het is ongeveer 45 min rijden, dus onderweg naar huis heerlijk genieten van een kopje warme chocomelk in een warme auto.

Dit was weer een glimp van mijn week. Schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

7 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *