#INSTA-KIEKJES WEEK 7

#INSTA-KIEKJES WEEK 7

Instagramfoto’s van week 7. Tijd blijft gewoon vliegen want we zitten alweer in de laatste week van februari. Afgelopen week hebben we vooral veel verandering in het weer ervaren. Regen, sneeuw, regenbogen en een zandstorm. We mogen in ieder geval niet klagen want we hebben een ongelooflijke milde winter achter de rug Alhamdulilah.

Ik begon mijn week met het plaatsen van een foto van de keuken. Mijn aanrecht met een sopje schoonmaken, laat ik het maar the best part of cleaning the kitchen noemen, heerlijk als je weet dat alles gedaan is. Voordeel van vroeg koken is dat je de keuken vroeg aan kant hebt.

1

Ik kreeg even een Ramadan feeling.

2

In Nederland zullen jullie ondertussen het regenachtige weer vast wel zat zijn, in Marokko begonnen ze de hoop te verliezen. Jong en oud wensten niets anders dan wat regen en Alhamdulilah het heeft goed geregend. Het is dan ook meteen wel wat kouder maar iedereen heeft het er voor over. Een mooie heldere regenboog na een flinke regenbui.

3

Ik weet niet of jullie het meteen zien, maar op de bergen ligt er gewoon sneeuw, op alle bergen rondom Oujda. Dit zijn Algerijnse bergen trouwens. 

4

Oujda!

5

Is ze niet mooi mashaa Allah! Ze is zo ontzettend lief en houdt echt van knuffelen , ze is wel een tikkeltje verwend maar ach, zij verwend ons weer met haar aanwezigheid.

6

Een bezoekje aan de kapsalon brengen.

7

Na een lange drukke dag neerploffen op de bank met een heerlijke beker thee met melk, ja echt met melk want dat vind ik zo ontzettend lekker, echt typisch Farah! En een lekkere homemade pizza…

8

Zand! Zien jullie de foto hierboven met wat sneeuw op de bergen? Een paar dagen ervoor had ik die foto vanuit precies dezelfde plek geschoten als deze foto….zoek de verschillen. De lucht is bruin/rood, nu heb ik dit eerder al meegemaakt (in combinatie met een heftigere zandstorm) en weet dat dit wel dagenlang kan duren. 

9

En ik sluit mijn week af met lieve dames uit Nederland die in Oujda wonen. We waren uitgenodigd bij een lieve zuster. We lopen vaak tegen hetzelfde aan, kunnen onze ei kwijt en zijn gewoon elkaars familie nu. Het is ontzettend fijn om elkaar te kunnen zien en te spreken. En elke keer leren we weer iemand anders erbij kennen waardoor de groep steeds groter wordt mashaa Allah.

10

Dit was mijn week, heb je ook een instagramaccount? Schroom dan niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

2 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 7

  1. Wat leuk dat jullie een soort clubje hebben om samen over bepaalde dingen te praten. Echt gezellig. In Antwerpen zijn er wel heel veel Nederlanders maar een echt groepje met alleen Nederlandse zusters heb ik nog niet ontmoet. Maar misschien moet ik er zelf maar mee beginnen.

    Thee met melk vind ik trouwens ook lekker en mijn kinderen krijgen elke dag een beker thee met melk. Omdat ze dit lekker vinden weet ik zeker dat ze zo in ieder geval al die beker leeg drinken.

    1. Ja het is ontzettend fijn, ook vooral voor onze kinderen. We ervaren toch zowat hetzelfde dus heel veel gesprekstof en peptalks altijd. In Antwerpen wonen toch best veel NLse zusters, heb je wel eens een oproep gezet via Facebook? De eerste stap nemen is inderdaad niet zo gek, gewoon doen want uiteindelijk heb je er ook baat bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *