#INSTA-KIEKJES WEEK 6

#INSTA-KIEKJES WEEK 6

Ik was lekker op dreef afgelopen week en heb wat van mijn kookkunsten laten zien. Nou ja kookkunsten… ik zal eerlijk toegeven, ik ben niet echt iemand die graag kookt of bakt, het is maar dat we moeten eten om te overleven en het is maar dat het ongezond is om altijd alles van buiten te halen. Ik voel vaak een soort verplichting tegenover mijn kinderen om ze te voorzien van lekkere homemade lekkernijen en probeer daarom mijn best te doen om toch iets lekkers te bakken voor ze.

Mijn instagram week begon met een filmpje, het lukt me niet om die hier te plaatsen, je kunt het uiteraard wel bekijken op mijn account.

1

Aardbeien! Je ziet het misschien niet zo goed op de foto maar dit zijn echt hele grote aardbeien. Helaas ben ik allergisch voor (verse) aardbeien, krijg soms wel de drang om toch eentje te proeven. Deze hoefde ik niet eens te proeven want na het maken van deze foto kreeg ik al last van vlekjes en bultjes.

2

Heb jij de Happy Organized Home to-do list al gedownload?

3

Vogeltongetjessoep oftewel lsan-tir oftewel shorba! Echt een typisch gerecht uit onze streek.

4

Ik voelde me weer wat fitter en wilde wat lekkers maken om te snacken. Ik was dus bezig met nasiballen, een recept die ik van mijn vriendin had gekregen en zeker uit wilde proberen. Ik begin altijd erg enthousiast, maar halverwege zakt altijd de moed me in de schoenen. Ze waren ontzettend lekker maar man o man,  het kost toch best veel tijd altijd, maar goed ze waren in ieder geval gelukt en dat is dan wat telt.

5

Het resultaat!

6

Red-velvet cake in de maak. Het lijkt een ingewikkelde cake maar het is echt ontzettend makkelijk.

7

De kleurstof is wel wat minder maar ach, een keer in de zoveel tijd is niet erg, toch?

8

Naast dat ik niet zo van het koken en bakken ben, zal ik eten vast nooit als een pro kunnen fotograferen. Ik kwam thuis en had trek in een stukje, het was de bedoeling dat ik een mooie foto zou nemen alvorens ik er van zou eten. Ik begon met vier laagjes cake, de ene foto zag er erger uit als de ander, uiteindelijk nam ik na elke foto een hap en genoot ik van mijn cake en thee. Ik had het eigenlijk al opgegeven maar dacht ik ga het nog één keer proberen en voila.

Schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

4 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 6

    1. Ik zal eens mijn best doen, eerlijk waar ben absoluut geen keukenprinses. Ik doe heel veel op gevoel en kan echt niet om gaan met maatbekers en de weegschaal lol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *