#INSTA-KIEKJES WEEK 53

1

Alleen ik krijg het voor elkaar om slingers 13 weken na eid nog te laten hangen, op de een of andere manier vergeet ik het en zie ik het amper meer waardoor het altijd zo lang blijft hangen, iets wat me in NL ook altijd overkwam.

2

De souq in Oujda.

3

Mijn lievelingswinkel, ik houd ontzettend veel van Marokkaanse ambacht, vind het zo knap dat ze zulke mooie dingen met de hand kunnen maken. Ik vind het altijd leuk om in deze winkel even te snuffelen en iets leuks te vinden.

4

Oujda!

5

Ik heb twee favoriete kapsalons die ik bezoek, ik heb de gewoonte om nergens anders meer heen te gaan als ik tevreden ben over een bepaalde winkel/zaak. Sinds ik in Marokko woon kom ik enkel bij 2 salons, als de een dicht is (ik begin altijd bij mijn nr1), rijd ik door naar de ander. Het is gewoon een echte chaabi kapsalon waar je ook terecht kunt voor visagie, pedicure etc. Het is er altijd gezellig, geen gekke prijzen en ze weet van aanpakken. Het is wel ontzettend belangrijk om in alle gevallen duidelijk te vertellen wat je precies wilt. Ik vroeg of ik een foto mocht maken van de salon en uiteraard was hun antwoord graaaaagg, please spread the word! Dus dat doe ik voor deze twee lieve weduwen die ontzettend hun best.

6

We kunnen nog heel even van deze snoepjes genieten, binnenkort zijn ze niet meer te krijgen en stappen we over op sinaasappels.

7

Mijn oma is er ontzettend slecht aan toe, het is moeilijk te bepalen wat er nu precies aan de hand is, ze is ziek, oud en moe. Het waren even wat zware dagen, we weten nooit wanneer iemand zijn tijd komt, op dit moment ligt ze nog in een kritische toestand en kunnen de dokters niets voor haar betekenen.

Schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

4 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 53

  1. Moge Allah het jullie vergemakkelijken tijdens deze zware beproeving. Amien.
    ligt ze in het ziekenhuis?

    prachtig die foto’s, ik zelf woon ook in oujda. Waar zitten die salons?

    1. Barakalahoe fiekoem!

      Oem Romayssae, het zit in Lazaret. Ik weet niet of je Lazaret goed kent maar het zit in een zijstraatje bij een bank chaabi (straatje waar de pinautomaat staat).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *