DECO VERF ACTION

DECO VERF ACTION

Ik probeer altijd iets in een nieuw jasje te steken als ik ergens op uitgekeken ben. Negen van de tien keer doe ik dat door iets een nieuwe kleur te geven. Hetzij met een spuitbus hetzij met een kwast en wat verf. Vaak kom ik leuke dingen tegen die nét niet passen in mijn interieur. Uiteindelijk koop ik het toch en geef ik het een ander kleurtje waardoor het wel staat bij de rest. Ik had tijdens mijn vakantie in Nederland deco verf gekocht bij de Action, precies mijn kleuren en voor 1,99 hoef je het ook niet te laten staan.

Ik raakte een beetje uitgekeken op de kleur paars en zo ook dus op mijn paarse Marokkaanse kaarshouder. Ergens vond ik het een beetje zonde om het weg te gooien want ik vind het namelijk toch wel een leuke pronkstuk, maar het paste in geen enkele kamer door de kleur. Ik had om eerlijk te zijn geen idee of ik het wel of niet kon verven maar het was het proberen waard.

Heb je ook zo een kaars in huis en wil je het een andere kleur geven? Duw heel voorzichtig met je vingers het middelste deco los, die kun je later er weer in terug duwen als alles opgedroogd is. Je hebt ongeveer 2 lagen verf nodig.

 

kaarspaars

 

verf

 

Getagd op:

2 gedachten over “DECO VERF ACTION

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *