#INSTA-KIEKJES WEEK 52

#INSTA-KIEKJES WEEK 52

Af en toe ben ik een beetje lui en halen we gewoon iets van buiten om te eten, het is meer dat we vroeg warm eten omdat de kinderen van kwart voor 12 tot 2 uur pauze hebben, als ik opstartproblemen heb of een beetje lui ben dan los ik het maar zo op. Dit keer waren het broodjes van Chickandy.

2

De meiden wilden “snel”  in hun pauze een kaart maken voor hun juf, deze pop-up Kaaba kaart hebben ze dan ook echt “snel” gemaakt. Ze hebben zelf voor de decor van deze leuke foto gezorgd.

3

Zwart! I ❤ black! Marwa heeft altijd leuke degelijke kleding voor een goede prijs en is in heel veel steden in Marokko te vinden. Het is altijd wel de moeite waard om een kijkje te nemen.

7

Volkoren pizza’s aan het maken, net iets gezonder, hier liet ik het deeg nog even een uurtje rusten voor ik er weer verder mee aan de slag ging.

4

Omdat ik nog soep had van de dag ervoor besloot ik om voor de verandering geen couscous te maken op vrijdag maar loempia’s. Ik vergeet iedere keer weer wat voor klus het vouwen is, gelukkig gaat het bakken sneller!

5

Als ze eenmaal gebakken zijn dan is het wel smullen natuurlijk.

6

Zo bak ik weken niets lekkers en zo sla ik door. Tiramisu in een glaasje… serieus ik vraag me soms af hoeveel foto’s er geschoten moeten worden om een juiste plaatje te creëren, ik ben best ongeduldig en wilde gewoon genieten van mijn tiramisu #jeziethetnietduidelijk#maarnaeenpaarfotos #dachtik#hiermoetenwehetmaarmeedoen#wantikwilaanvallen

Voor de rest had ik nog 2 filmpjes op mijn instagram die erg mooi zijn om te horen, dus schroom niet om mijn instagram account te bezoeken https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

Eén gedachte over “#INSTA-KIEKJES WEEK 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *