#INSTA-KIEKJES WEEK 49

#INSTA-KIEKJES WEEK 49

Tijdens onze vakantie hebben we onze kanarie bij iemand ondergebracht, hij is inmiddels weer thuis, wat hebben we zijn vrolijke gefluit gemist.

3

Bij de Lidl in Melilla hebben we (2 kg!) broccoli gekocht, een groentesoort die niet altijd standaard te krijgen is. Ik heb het geblancheerd en in de vriezer gestopt. Toch wel lekker voor bijvoorbeeld in soepjes of een ovenschotel.

2

Mijn lieve vriendin is in Marokko, even gezellig bijkletsen.

IMG_20151202_180132

Mijn allereerste rolcake! Ben niet zo een echte bak-fanaat maar volgens Narlicious is het ontzettend makkelijk en dat is niet gelogen.

IMG_20151204_170546

Soms ben ik ook gewoon lekker lui! Hele dag op de bank nietsen en genieten van mijn kaarsjes en rust. Ik heb altijd zakdoekjes bij me, 365 dagen, zomer, herfst, winter en lente.

1

Als je het even niet meer weet is een simpele tajine het antwoord. Hier had ik voor de verandering in het weekend vroeg gekookt, een simpele tajine met vlees, wortelen, aardappelen en sperzieboontjes en als bijgerecht gegrilde paprika met tomaten en wat uiteraard op een Marokkaanse tafel nooit mag missen: een frisse salade.

IMG_20151205_154714

Thee-tijd met mijn meiden! Ik ben een echte theeleut, vind het heerlijk en kan het op elke tijdstip wel drinken. Koffie daarentegen vind ik erg lekker ruiken maar niet te drinken. Mijn Bosnische buurvrouw in NL zei vaak “kom ik ga van jou een echte vrouw maken en je leren koffie te drinken” Houden jullie van koffie of thee?

 Heb je ook een insragram account? Schroom dan niet om mij te volgen: https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

3 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 49

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *