#INSTA-KIEKJES WEEK 3

fenegriek

Ik ben echt een grote fan geworden van fenegriek, ik weet dat velen het een sterk ruikend kruid vinden maar het heeft echt zoveel goede eigenschappen. Je kunt op verschillende manieren fenegriek in je haarmasker gebruiken, sommige koken het eerst of malen het fijn. Fijngemalen vond ik niet zo een succes omdat er nog veel korrels in je haar blijven zitten. Ik laat het liever trekken in olijfolie (zo is de geur ook wat minder). Ik gooi de overgebleven fenegriek en olijfolie niet weg, ik bewaar beide samen in een flesje waardoor ik elke week mijn haar ermee kan smeren. Eerlijk waar, het zorgt voor glans en volume en ik weet niet of het er mee te maken heeft maar ik vind dat mijn haren wel gegroeid zijn. Je kunt googlen voor meerdere recepten, je hebt zelfs op youtube filmpjes. Na het gebruiken van een lekker ruikende shampoo en conditioner ruik je er niets meer van.

asmae

Ik keek er al naar uit, een middagje gezellig kletsen in het Nederlands met vriendinnen in Oujda die ook vanuit Nederland hier zijn komen wonen. Onze gastvrouw had heerlijke dingen gemaakt zoals deze banketstaaf, het is altijd erg fijn om zo nu en dan bij elkaar te komen.

oujda

Oujda!

cera

Het lukt me maar niet om een mooie foto te nemen van Cera, ze beweegt echt supersnel mashaa Allah. Ze is niet echt fotogeniek volgens mij….

choco

Het begint bij ons al wat frisser te worden, en wat is er nou lekkerder dan een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom tijdens zulke koude dagen?

openhaard

Kou en ik gaan niet samen en dan is het niet eens echt zo koud als in Nederland. Overdag is het buiten best lekker, doordat het meer warm is dan koud zijn de huizen slecht geïsoleerd waardoor het binnen altijd een stuk kouder is dan buiten. Overigens was het de dagen erna niet koud meer.

thee

Van mijn lieve dochter kreeg ik een heerlijk ontbijtje op bed, ontzettend lief.

vis

Een vistajine in de maak.

palmbomen

Na het eten zijn we de dorpen rondom Oujda gaan verkennen . Het is altijd leuk om de plekken die we nog niet kennen te ontdekken.

kiko

We zijn geloof ik nu al bijna 2 maanden terug en heb eindelijk eens gekeken wat er in dit Kiko zakje zat. Best erg dat ik dit na twee maanden pas uitgepakt heb, ik wist amper meer wat ik gekocht had en was trouwens ook verbaasd dat ik er zo weinig gekocht had. Ik was eigenlijk nog van plan om terug te gaan omdat het zo ontzettend druk was, er was weinig ruimte om echt goed alle producten te bekijken of uit te proberen.

lahmacun

Weer heerlijke Turkse pizza gemaakt! Ik had afgelopen donderdag het recept geplaatst van mijnmixedkitchen. Ik ben nog niet zo handig om dit in een handomdraai te maken, het kost me nog wel veel tijd maar dan heb je ook wat om van te smullen. Ik ben zo blij met dit recept want het mislukt gewoon nooit!

Schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *