#INSTA-KIEKJES WEEK 2

1

De kinderen hadden een dagje vrij, even een moment gepakt voor een dagje uit naar Melilla. Er is nu ook een ZARA home afdeling, ontzettend leuk dat we dat nu ook hebben, zag hele mooie dingen maar vond dat ik nu op dit moment niets nodig had. 

2

Als we dan toch langs Cap dleau rijden dan eten we er graag vis. Iedereen heeft honger dus weinig tijd voor goede mooie foto’s, en gelijk hebben ze…gewoon lekker meteen aanvallen!

3

Een van mijn aankopen afgelopen maandag in Melilla bij een Chinees megastore (soort mega Action): 2 groentelades! Ik kom soms (nou ja zeg maar gerust vaak) ruimte tekort in mijn koelkast, nu kan ik kan ik alles wat niet in de groentelades past, wat netter kwijt.

4

Ben zo blij met mijn nieuwe tas, enige wat ik voor mezelf gekocht heb in de uitverkoop bij de Zara, ik houd om eerlijk te zijn niet van de chaotische uitverkoop bij de ZARA (ook hier staat de ZARA op zijn kop en ligt er door de gehele winkel bergen kleding). Ik stond bij de kassa tot mijn oog op deze tas viel – een aktetas is echt helemaal mijn ding! Lekker strak, geen franjes, zwart en praktisch, mijn dochter zei alweeerr een tas, euuh ja alweer een.

5

Een geïmproviseerde katten reismand, met kitten Cera (Sera) onze nieuwe aanwinst naar de dierenarts. We hebben haar nu 2 weken maar ze beweegt zo ontzettend veel en snel mashaa Allah, ik kan maar geen goeie foto schieten dus nog heel even wachten voor ik haar kan voorstellen aan jullie.

6

Weer oppakken waar ik mee bezig was, ik had voor de kamers van de meiden wat posters gemaakt, had ze wel al geprint maar nog geen kaders gekocht om ze in te lijsten. Hier moet alles twee keer, dus extra lang bezig.

7

Homemade popcorn! Maar wacht, dit is niet “zomaar” popcorn dit is meer dan popcorn want ik weet nu eindelijk hoe je lekkere zoete/caramel popcorn kunt maken. Ik heb dit een beetje op gevoel gemaakt, ik zal het later eens echt goed wegen en op de blog zetten.

8

Gisteren hadden we bezoek, op het menu stond: harrira vooraf, een grote bord salade, spinazie, tuinbonen, frisse salade en traditionele vlees met pruimen en amandelen, als toetje een glaasje tiramisu en fruit voor de liefhebbers.

Schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

2 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *