#INSTA-KIEKJES WEEK 1

#INSTA-KIEKJES WEEK 1

Follow my blog with Bloglovin

Op woensdag zes januari is mijn lieve oma vroeg in de ochtend overleden.  Ze was al een lange tijd wat ziekjes en bedlegerig en raakte op zaterdag 2 januari in coma. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik het moet beschrijven, het waren vrij heftige maar ook fijne dagen met de familie (het samenzijn, de begeleiding en de verwerking). Moge Allah haar Barmhartigheid en Genade schenken….

Het is natuurlijk een trieste gebeurtenis, heb wel een beetje getwijfeld of ik het zou plaatsen maar uiteindelijk is dit de realiteit die ik ook gewoon met jullie wil delen, een stukje uit mijn leven – mijn leven in Marokko. 

1

Voor de wassing werd dit van de moskee geleend.

2

Samen met de hele familie hebben we het graf van oma bezocht, voor mij was dit de eerste keer dat ik een graf bezocht, moge Allah de graven verruimen en verlichten van degenen die ons voorgegaan zijn.

Schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

2 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *