#INSTA-KIEKJES WEEK 12

#INSTA-KIEKJES WEEK 12

We begonnen week 12 met een lekkere red velvet! Voor ik het wist had ik er een gemaakt en rook het heerlijk in huis, nou ja ik had eigenlijk twee kuipjes verse kaas die bijna over de datum waren en wilde er zo dus snel mogelijk van af, een red velvet was de oplossing! 

1

Ik ben officieel begonnen met een voorjaarsschoonmaak! Ik begon met mijn kledingkast en daar horen ook tassen bij! Echt een vrouwenissue, en dit zijn niet eens al mijn tassen dus het werd hoog tijd om ze eens uit te zoeken en wat tassen weg te doen.

2

Oujda vroeg in de ochtend!

3

Heb jij al gelezen hoe wij (mijn dochters en ik) deze badbruisballen hebben gemaakt?

4

Mijn voorjaarsschoonmaak gaat nog even door. Kruidenpotten checken, eventueel wassen en bijvullen. Ik gebruik het liefst wat grotere potten (deze zijn van de Action), in deze potten bewaar ik vooral de bekende en meest gebruikte Marokkaanse kruiden. 

5

Ook de voorraadpotten heb ik schoongemaakt en bijgevuld.

6

Bleekmiddel en ik zijn soms wel de beste vrienden! Af en toe laat ik mijn mokken en drinkglazen in een warm sopje met afwasmiddel en bleekmiddel 10 minuten weken. Ik sop ze even goed opnieuw met een sponsje en ze zijn weer als nieuw. Vaak laat de vaatwasser toch een lichte aanslag op servies dus een keer in de zoveel tijd (als ik bijvoorbeeld de keukenkast van binnen schoonmaak) was ik ze met bleekmiddel. Op instagram kreeg ik de tips om i.p.v. bleekmiddel – soda, citroen of azijn te proberen, dit ga ik zeker uitproberen!

7

Een lekkere traditionele tajine op houtskool!

8

 

Dit was het dan weer voor week 12 schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/ dit lijkt me namelijk erg leuk!

Getagd op:

2 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 12

  1. Superleuke site heb je. Ik volg je altijd op instagram en je inspireert me enorm. Dankjewel daarvoor en ga zo door:D

    Ps vanwaar die voorraadpotten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *