#INSTA-KIEKJES WEEK 11

Het is lente! We kunnen uitkijken naar wat warmer weer en langere dagen. Afgelopen week heb ik zonder dat ik het door had mijn instagram wat verwaarloosd, de dagen gaan gewoon zo snel, ik sta er soms niet bij stil om foto’s te maken of krijg de kans gewoon even niet om ze te maken. Ondanks de weinige foto’s wilde ik ze jullie niet onthouden. Helaas kan ik mijn instagram-filmpjes hier niet plaatsen.

 

3

Onze DIY van afgelopen week, een bloemenletter. Ben jij van plan om ze ook te maken? De rest van de schilderijtjes heb ik zelf gemaakt, 03 09 03 staat voor de geboortedatum van mijn dochters.

4

Download gratis de dagelijkse planner. Je kunt het voor je huishouden gebruiken maar ook voor je werk, school, stage, blog of huiswerk van de kinderen.

5

Ik was bezig met het voorbereiden van ons ontbijt afgelopen zaterdag. Harsha, muntthee en eieren.

6

 Kruidvat Skin Science Reinigingssysteem, heb jij mijn review al gelezen?

Zoals jullie kunnen zien, was het een saaie week op mijn instagram, ik had het eigenlijk niet eens door tot ik met mijn #insta-kiekjes aan de slag ging. Ik weet natuurlijk dat het voor volgers leuker is om meer foto’s te zien, maar soms schiet het er echt bij in en lukt het niet, social media bijhouden kost zoveel tijd waardoor ik het allemaal niet even goed kan bijhouden.

Hoe dan ook, schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

3 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 11

  1. Assallaam wa allaykoem,

    Masha Allah wat ben je toch creatief! Ik ga in sha Allah de bloemenletter ook voor mijn dochtertje der kamer maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *