HUISHOUDPLANNING MAAND JUNI

HUISHOUDPLANNING MAAND JUNI

De maand juni staat voor de deur, dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe huishoudplanning. Mijn planning voor de maand mei heb ik niet af kunnen ronden, ik ben tussendoor goed ziek geweest en loop dus hier en daar wat achter, in principe is het niet erg en schuif ik het gewoon door naar juni. We hebben nog 3 weken voor de Ramadan zal beginnen inshaa Allah dus ik heb nog wat tijd om het huis Ramadan-proof te maken. Hoe is het bij jullie verlopen?

Download hier de lege planning voor juni: download is niet meer beschikbaar!

Getagd op:

Eén gedachte over “HUISHOUDPLANNING MAAND JUNI

  1. Handig hoor zulke lijstjes. Ik ben ook een lijstjes mens maar de laatste tijd zo chaotisch dat de lijstjes ook kwijt raken haha. Moet weer ff mijn draai vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *