#DOWNLOAD: TO-DO LIST

todo

Ik heb best veel vrijheid als het gaat om mijn tijd en planning. Ik kan zelf beslissen wanneer ik iets wil doen maar ik moet toegeven dat ik soms op een slechte manier gebruik maak van die vrijheid en vaak denk “oh dat komt later wel”. Met een to-do list wil ik bereiken dat ik mijn prioriteiten voor een week op een rij heb staan en die in een oogopslag kan zien.

Vandaag wil ik mijn to-do list met jullie delen. Deze to-do list bestaat uit een top drie en een normale to-do. Zaken die prioriteit hebben en met spoed opgepakt dienen te worden kun je in de top drie noteren. Je kunt er kwijt wie je moet bellen of mailen maar ook jouw afspraken kun je er op noteren. Je kunt de niet standaard boodschappen of inkopen noteren en een weekmenu plannen.

Je kunt het toevoegen aan je Happy Organized Home gezinsmap, hangen aan je koelkast met magneetjes, of op een prikbord in je keuken.

Je bent vrij om het te downloaden en voor persoonlijk gebruik te gebruiken.

downloadhier0

 

Getagd op:

Eén gedachte over “#DOWNLOAD: TO-DO LIST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *