boodschappenlijst, boodschappen

DOWNLOAD GRATIS: BOODSCHAPPENLIJST

Wisten jullie dat “boodschappenlijst” één van de meest gezochte zoekterm is op mijn website? Daarom heb ik de boodschappenlijst van 2015 aangepast. Hier kun je lezen waarom ik een kant en klare boodschappenlijst handig vind.

Downloaden is uiteraard gratis!

download

12 gedachten over “DOWNLOAD GRATIS: BOODSCHAPPENLIJST

  1. Wat ideaal, zeg! Ik heb ook m’n eigen standaard, maar die van jou ga er ik wel aan toe voegen. Staan inderdaad dingen op die ik geregeld moet hebben, eigenlijk standaard.

  2. wat aardig van je, om zo’n lijst op te stellen! Want het is wat je noemt een waslijst. Wij hebben de gewoonte alles wat op is in een opschrijfboekje in de keuken te noteren..dat helpt ook. Ik vind dat je een heel leuke website hebt. Waar is je nieuwsbrief?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *