DOWNLOAD GRATIS: BOODSCHAPPENLIJST

boodschappenlijst, boodschappen

Wisten jullie dat “boodschappenlijst” één van de meest gezochte zoekterm is op mijn website? Daarom heb ik de boodschappenlijst van 2015 aangepast. Hier kun je lezen waarom ik een kant en klare boodschappenlijst handig vind.

Downloaden is uiteraard gratis!

download

Share on TumblrEmail this to someoneShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

11 reacties op “DOWNLOAD GRATIS: BOODSCHAPPENLIJST

  1. Wat ideaal, zeg! Ik heb ook m’n eigen standaard, maar die van jou ga er ik wel aan toe voegen. Staan inderdaad dingen op die ik geregeld moet hebben, eigenlijk standaard.

  2. wat aardig van je, om zo’n lijst op te stellen! Want het is wat je noemt een waslijst. Wij hebben de gewoonte alles wat op is in een opschrijfboekje in de keuken te noteren..dat helpt ook. Ik vind dat je een heel leuke website hebt. Waar is je nieuwsbrief?

Geef een reactie

Top