#DAG1 RAMADANKAARTEN

#DAG1 RAMADANKAARTEN

Voor familie heb ik kaarten gemaakt met een grafische programma, vorig jaar hadden de kinderen ze zelf geknutseld maar door hun toetsen moesten we iets anders verzinnen. Ik ben in principe wat handig met grafische programma’s en heb de kaarten gepersonaliseerd voor familie. Ik wilde ze jullie niet ontnemen en heb blanco kaarten gemaakt zodat jullie ze ook kunnen gebruiken.

Je kunt Microsoft Word gebruiken om de namen van de ontvangers toe te voegen of schrijf ze gewoon met een pen op. Wederom heb ik wat zwaardere papier gebruikt voor de stevigheid. Maak met een perforator een gaatje in het midden zodat je er een lint met moskee aan kunt hangen.

Een lange tijd geleden had ik de halve maan bordjes gekocht, ik wist meteen dat ik ze zou gebruiken voor de Ramadan. Ik heb ze gevuld met dadels en in cellofaan ingepakt. Vraag nadrukkelijk of ze de dadels tijdens het verbreken van het vasten willen nuttigen.

De afgelopen dagen had ik het ontzettend druk, helaas lukte het niet om deze kaarten eerder met jullie te delen, maar beter te laat dan nooit zal ik maar zeggen.

ramadankaarten1

ramadankaarten3

7

6

5

4

3

2

1

“zoek via de hashtag #ramadanchallenge2015 naar andere blogposts die over de Ramadan gaan”

7 gedachten over “#DAG1 RAMADANKAARTEN

 1. Salaam aleikom,

  Wat een ontzettend leuk idee! Ik ga de komende dagen knutselen met mijn kinderen.
  Heb je het sjabloontje van de moskee ook nog ergens beschikbaar?
  Alvast shokran 😉

 2. Lieve Naima, een ontzettende lieve berichtje, ik doe het echt graag. Niets is leuker dan kindjes en andere mensen blij te kunnen maken met iets simpels, ik hoop juist altijd dat anderen er ook echt iets aan hebben.
  Ik hanteer nog geen nieuwsbrieven, iets waar ik wel over zal nadenken. Blijf vooral nog dagelijks hier op de site kijken, jullie lieve berichtjes geven me energie!

 3. Nieuwe fan hier! Ma sha Allah wat een creatie en gulheid om het met ons te delen!
  Moge Allah je hiervoor belonen in sha Allah.
  Allahoma Bariek voor al je creaties, je geduld en je goed hart om het met ons te delen. Nieuw fan hierzo!
  PS: kan ik mij niet inschrijven voor een nieuwsbrief ofzo?? xxx

 4. Lieve Oum Yaqoub ook jouw bemoedigende woorden hier en daar zijn een opkikker voor het hart, ik houd van jou omwille van Allah!

 5. Ontzettend lief om te lezen Oem Djunaid, hartverwarmend gewoon, hier doe ik het voor! Ik ben ontzettend blij om te horen dat anderen er toch wat aan hebben Alhamdulilah, Barakalahoe fiekie voor je bemoedigende woorden, het stimuleert enorm. Amien op al jouw doua’s voor ons en ik wens ook iedereen van uit mijn hart het allerbeste, jullie ook een fijne Ramadan!

 6. Salaamoe aleikoem zus,

  Al jaren ben ik erg creatief actief met mijn kleintjes op het gebied van Islaam. Zowel qua huishouden als islaam en Kids ben je sinds kort een groot inspiratiebron voor mij maar ook voor mijn omgeving. Ik doe enorm veel doea voor jou en je kindjes .Barakallahoe fiek voor alles wat je met ons deelt. Ik ben al een tijd een stille lezer maar weet dat mijn dua zeker gedaan is. Ramadan Mubarak voor jou en je gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *