ramadan, voorbereidingen

RAMADAN KAREEM

Ik wens al mijn vastende lezers een gezegende Ramadan. De maand der maanden is aangebroken, moge het van eenieder geaccepteerd worden. De Ramadan voorbereidingen zijn geloof ik bij iedereen ondertussen wel achter de rug. Ik heb selou gemaakt en de meest belangrijke boodschappen voor vooral de harirra in huis gehaald. Ook heb ik de kikkererwten voor de harirra geweekt, die kunnen – nadat ik ze gepeld heb – de vriezer in. De woonkamer is voorzien van gezellige Ramadan decoratie dus ik ben er helemaal klaar voor. Je kunt alles terugzien in mijn eerste Ramadan video weblog oftewel vlog.

Nogmaals, Ramadan Kareem!

Volg me op mijn instagram story voor de laatste koopjes, nieuwtjes en updates. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *