PLANNING MAAND SEPTEMBER

PLANNING MAAND SEPTEMBER

En september staat alweer voor de deur, tijd voor de planning van september! Over drie weken is het eidoe l adha, in mijn planning heb ik alvast ingepland wanneer ik met de voorbereidingen wil beginnen. Eigenlijk heb ik vooral wat standaard taken ingepland waarvan ik denk dat het tijd is voor een grote beurt.

Je kunt 2 planningen downloaden, de mijne en een lege. Aan die van mij heb je waarschijnlijk niet zo veel, misschien heb je wel hele andere taken die trouw op je zitten te wachten. Download daarom de lege versie en print het uit. Maak een reële planning voor jezelf (en/of voor je huisgenoten) zodat je ook echt er iets aan hebt. Ik kies daarom het liefst voor 1 of 2 extra taken naast mijn dagelijkse huishoudelijke taken. Zoals je gemerkt hebt plan ik niets op zaterdag en zondag, die houd ik liever vrij voor eventuele uitstapjes of familiemomenten.

Klik hier om een lege planning te downloaden:  schoonmaakplanning-septemberleeg

Klik hier om mijn planning te downloaden: schoonmaakplanning-september

Getagd op:

Eén gedachte over “PLANNING MAAND SEPTEMBER

  1. Bedankt voor al je lijstjes! Alleen is je lege maandplanning niet meer te downloaden. Die zou ik toch graag gebruiken. Is dat mogelijk?
    Groet Mireille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *