PLAATJES OM UIT TE PRINTEN VOOR JE RAMADANPOSTER

PLAATJES OM UIT TE PRINTEN VOOR JE RAMADANPOSTER

Ik heb veel verzoeken gehad of ik de plaatjes die ik gebruikt had voor de Ramadanposter kon doormailen. Ik zal deze PDF ook nog eens hier plaatsen. Ik heb helaas niet al mijn plaatjes kunnen vinden die ik gebruikt had, maar als je wat googled dan zul je het een en ander nog er bij kunnen vinden om het op te vullen.  Je kunt een a3 formaat papier kopen bij de Primera, ze kosten nog geen euro. Ik heb de plaatjes expres zwart wit gehouden omdat ik er van uit ga dat de meeste geen kleurenprinter hebben. De kinderen kunnen het zelf inkleuren, knip ze daarna uit en plak ze op je post

Veel plezier er mee inshaa Allah.

Download hier: download is niet meer beschikbaar!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *