MAANDELIJKSE PLANNER: MEI

MAANDELIJKSE PLANNER: MEI

Voor degenen die graag de maandelijkse planner gebruiken, de maand mei staat online! Je kunt deze planner voor je huishouden, werk, school of blog gebruiken. Ik vind het erg prettig om bepaalde intensieve klusjes over een hele maand te verspreiden. Je kunt hierbij denken aan klusjes zoals de binnenkant van de keukenkastjes, de inhoud van de badkamerkast doornemen,  de opberghok opruimen en ordenen, de schoenenkast etc. Ik ben een voorstander van 1 a 2 extra klusjes per dag die samen hooguit een half uur tot een uur duren – naast de dagelijkse huishoudelijke klusjes.

Ik heb voor deze maand geen ingevulde planner voor mezelf gemaakt i.v.m. de maand Ramadan. Ik zal het wat rustiger aan moeten doen en wil daarom niets plannen.

Wil je meer lezen over plannen en hoe je een planning kunt maken? Klik dan hier voor een ouder artikel:  EEN PLANNING MAKEN VOOR JE HUISHOUDEN.  

 

2 gedachten over “MAANDELIJKSE PLANNER: MEI

  1. Salam oe alaikoem,
    Kan het kloppen dat ik deze niet kan downloaden? Althans er gebeurt niks als ik op downloaden klik. Alvast bedankt om met ons te delen x

    1. wa alaikoem assalaam, barakalahoe fiekie voor je opmerking. Als het goed is, werkt alles weer naar behoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *