#INSTA-KIEKJES WEEK 51

#INSTA-KIEKJES WEEK 51

Het lijkt op erwtensoep “bisara” zoals een lieve volgster opmerkte, maar het is een haarmasker met avocado en olijfolie. Avocado kun je in zoveel verzorgingsproducten vinden, daarom dacht ik waarom zou ik het niet op de puur gebruiken. Olijfolie gebruik ik vaak als haarmasker en na een beetje gegoogled te hebben kwam ik erachter dat je avocado met veel producten kunt mengen.

Deze spiralen elastiekjes heb ik pas ontdekt, ondertussen weet ik nu dat ze invisibobble heten. Had namelijk geen idee hoe ze heten maar wat een uitvinding deze spiralen elastiekjes! Eindelijk iets wat er niet af glijd, zowel een staart als een knot blijft op zijn plek zitten. En niet minder belangrijk: geen vreselijke haartjes meer die aan je elastiekje blijven hangen.

2

 

Ik vind deze onderzetters van de xenos ontzettend leuk, zo heb ik toch een beetje wat Hollands in huis!

3

Op dit moment zou het eigenlijk al flink wat kouder moeten zijn maar we hebben nog steeds heerlijk weer. Het heeft echt tijden niet geregend en hoe gek het ook klinkt en hoe blij we ook zijn met deze milde temperaturen, iedereen wenst een flinke regenbui! Het is ontzettend belangrijk voor een goede oogst, boeren zijn namelijk afhankelijk van regen en op dit moment kunnen we eigenlijk al bijna spreken van een droogte. Je beseft opeens hoe belangrijk regen is en dat iedere regenbuitje een gunst is.  

4

Beste keukenhulpje ever! Ooit (jaren geleden) gekocht bij de lidl, binnen een handomdraai heb je mooi gesneden frietjes, binnen een mum van tijd ben je dus klaar met het snijden van frietjes, ideaal gewoon!

5

Na het koken even een geurwaxje aanzetten voor een lekkere geurtje in huis.

6

Onze maaltijd van zondag, sardienballetjes. Wat is het toch lastig om elke dag iets te verzinnen, ben echt iedere keer “opgelucht” als het kookgedeelte achter de rug is. Koken vind ik op zich niet erg maar bedenken wat we moeten eten is lastig.

7

Oujda

8

Gisteravond kreeg ik 2 dozen verse koek, zo ontzettend lief mashaa Allah. Moge Allah deze lieve vrouw belonen voor haar goedheid en vrijgevigheid. 

Getagd op:

2 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 51

  1. Asalaam oe aleikoum farah, misschien een tip voor je een schema of lijstje maken met verschillende soorten gerechten die je maakt. Dan hoef je niet zo nadenken uit je hoofd. Gewoon idee opgenoemd. Mashallah leuke afbeeldingen ga zo door !!! xx karima

    1. Wa alaikoem assalaam lieve Karima, heel vaak werk ik met een weekplanning en idd heb ik een lijstje met verschillende soorten gerechten lol. Om eerlijk te zijn houd ik gewoon niet zo van koken lol, het is dat het moet *bloos* en zo een lijstje sleept me er door heen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *