#INSTA-KIEKJES WEEK 50

Kunnen jullie geloven dat de maand december nog maar 2 weken te gaan heeft, 2015 is echt voorbij geraasd, bizar gewoon!

Ik heb om eerlijk te zijn niet zoveel leuks te delen met jullie, een viertal foto’s maar! Er staat ook een filmpje op mijn instagram maar die krijg ik niet gedeeld op de site.

We beginnen bij onze kippen. Wie had ooit gedacht dat ik kippen als huisdier zou nemen en me ook nog eens serieus over ze zou bekommeren! Ik had je waarschijnlijk vierkant uitgelachen als je me gezegd zou hebben dat ik kippen als huisdieren zou nemen. 

1

Vandaag zou ik bezoek krijgen, op de valreep maak ik nog even “harsha” een griesmeelkoek/brood. Ontzettend simpel om te maken en ook nog eens lekker.

2

Ontbijt van dezelfde dag als hierboven! Vrienden uit Nederland (die naar een ander land geëmigreerd zijn) kwamen ons bezoeken nu ze in Marokko zijn. Ontzettend gezellig en ondanks dat we elkaar heel lang niet gezien hadden konden we gewoon als vanouds kletsen en doorgaan waar we ooit gebleven waren.

3

Straatbeeld van de komende weken, overal bendirs en darbouka’s. 

4

 Heb je ook een insragram account? Schroom dan niet om mij te volgen: https://www.instagram.com/happyorganizedhome/

Getagd op:

Eén gedachte over “#INSTA-KIEKJES WEEK 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *