#INSTA-KIEKJES WEEK 16 -18

#INSTA-KIEKJES WEEK 16 -18

Het is even een tijdje geleden dat ik mijn laatste instagram foto’s geplaatst heb, door de drukte en het vernieuwen van de site lukte het niet, weliswaar wil ik jullie de foto’s van afgelopen weken niet ontnemen en zal ze dan ook gewoon plaatsen.

1

Ik vind het altijd ontzettend leuk om nieuwe plekken te ontdekken in Oujda, in de oude gedeelte van de stad (binnen de oude stadsmuren) kom je zulk soort deuren en poorten tegen – echt helemaal mijn ding!

2

Een gezellig babyfeestje met veel lekkers!

3

Vakantiegangers in het land en ik doe gewoon gezellig mee!

4

Medina center, onze nieuwe aanwinst in Oujda. Een kleine winkelcentrum in het oude stadsgedeelte, erg innovatief!

5

Je kunt er prachtige dingen vinden zoals deze lantaarns.

6

En bij zulk servies ben ik niet weg te slaan, love it!

7

 

8

Voor degenen die zich afvragen waar Medina Center precies ligt, achter deze stadsmuren kun je de souq vinden met wel honderen winkels – Medina Center heeft zich hier gevestigd.

9

Marokkaanse jurken in de aanbieding bij Diamantine.

19

Cera onze poes heeft haar vaccinaties gekregen bij de dierenarts

10

Een dagje uit naar Melilla, we hadden prachtig weer!

11

En bij mooi weer hoort ook een ijsje, alle smaken waren een lust voor het oog!

12

Meestal eten we vis na een dagje Melilla, dit keer hadden we zin in gebbqed vlees, dat hebben we dus maar genomen

13

Een mooie zonnige maandagochtend

14

We hebben kuikentjes, onze kippen zijn nog steeds aan het broeden dus wie weet nog meer kuikentjes erbij

15

Het was ontzettend warm afgelopen week, weliswaar werden we aan het einde van de week getrakteerd op goede regenbuien (daar staat een filmpje van op instagram).

16

Tussen alle bezoek en drukte door probeerde ik steeds tijd vrij te maken voor het updaten van mijn website. Ik vond het erg spannend en zelfs eng om alles te vernieuwen en ben ook erg tevreden m.b.t. het resultaat.

17

Een bekende plein in Oujda genaamd 16 aout oftewel 16 augustus

18

Het weekend hebben we afgesloten met een sportdag, georganiseerd door de school van de kinderen.

Ik hoop dat jullie dat jullie ook een fijne week achter de rug hebben,  schroom niet om mijn instagram account te bezoeken en mij te volgen https://www.instagram.com/happyorganizedhome/ dit lijkt me namelijk erg leuk!

Getagd op:

6 gedachten over “#INSTA-KIEKJES WEEK 16 -18

  1. Heel erg leuk jou te volgen! Ziet er goed uit die medina centre! Dit jaar goed shoppen daar! Zijn er meerdere plekken die de moeite waard zijn in oujda?

  2. Salaam alaikoum zus.
    Heel mooi allemaal. Ik ben laatst ook in die medina center geweest. Het is echt mooi geworden. …..ze zijn nu bezig daar waar de schoenenwinkels stonden…..ben benieuwd hoe mooi het daar word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *